Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

Aktrise Mila Kunisa gaida bērniņu

© Scanpix

Aktrise Mila Kunisa nesen paziņoja, ka ir saderinājusies ar aktieri Eštonu Kačeru un gaida bērniņu no viņa.

Mila Kunisa atklāti dalījās ar savām sajūtām grutniecības laikā ASV populārā televīzijas raidījumā ar Ellēnu DeDženeresu. Aktrise atzinās, ka visu laiku vēlas mieloties ar skābētiem kāpostiem. "Tā ir briesmīgākā iegriba, kas var būt, jo skābēti kāposti ļoti smird un izplata smaržu pa visu virtuvi, kad atveru iepakojumu. Etiķaini ēdieni ir tas, ko man laikam tagad visu laiku gribas," paziņoja Kunisa.

Viņas līgavainis visu šo laiku ir bijis ļoti saprotošs un pat jau laicīgi sagatavojies, piepildot otru ledusskapi ar dažādiem dīvainiem ēdieniem- gurķīšiem, anšoviem, skābētiem kāpostiem un dažāda veida saldējumu. Kad Kunisai pēkšņi sagribējies gurķīšus, Kačers viņai atnesis fantastisus marinētus gurķīšus ar dillēm.

Kačers arī ir sācis mācīties krievu valodu, kas Kunisai ir dzimtā, lai tajā varētu sarunaties ar mazuli. Jau sešus mēnešus viņu divas reizes nedēļā viņu apmāca privātskolotāja.

Kunisa ir paziņojusi, ka vēlas dabīgas dzemdības bez medikamentiem vai medicīniskas iejaukšanās, ja tāda nebūs nepieciešama.