Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

Aicina uz Eirovīzijas nakti

Šovakar bārā "Bar. Ber room", Rīgā, pirmo reizi notiks pasākums "Eirovīzijas nakts", informē Eirovīzijas fanu kluba prezidents Miroslavs Kodis.

Pasākumā visu nakti skanēs Eirovīzijas dziesmu konkursa dziesmas - gan vecas, gan jaunas, gan pašmāju, gan ārzemju. Vakara īpaši viesi būs Latvijas pārstāvji konkursā "Eirovīzija 2014" - grupa "Aarzemnieki" -, kuri dzīvajā izpildījumā nodziedās savu Eirovīzijas hitu "Cake to bake". Pie dīdžeja pults būs Markus Riva. Pasākumā gaidāmi arī citi pārsteigumi.

Kodis stāstīja, ka Eirovīzijas dziesmu ballītes rietumvalstīs ir ļoti populāras un plaši apmeklētas. Tajās cilvēki dejo, dzied līdzi un jautri pavada laiku. Tādu atmosfēru viņš cer sagaidīt arī Latvijā.

Eirovīzijas fanu klubs Latvijā ir neatkarīgs. Par tā biedru var kļūt jebkurš Latvijas vai citas valsts iedzīvotājs, kas atbalsta kluba mērķus un piekrīt biedrības statūtiem. Organizācijas mērķi ir apvienot fanus, atbalstīt pašmāju mūziķus un konkursa dalībniekus no citām valstīm, ka arī popularizēt Eirovīzijas dziesmu konkursu Latvijā un pasaulē.