Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

Liepājā notiek romantiskā nedēļas nogale

© F64

No 14. līdz 16.februārim Liepājā tiek rīkota "Romantiskā nedēļas nogale", kuras laikā, pasakot atslēgas vārdus "Es mīlu Liepāju", ikviens liepājnieks un pilsētas viesis ir aicināts izmantot Liepājas tirgotāju, tūrisma pārstāvju, kultūras un sporta pasākumu rīkotāju piedāvātos īpašos Valentīndienas piedāvājumus.

"Liepāja ir viena no romantiskākajām pilsētām pasaulē neatkarīgi no gadalaika! Tāpēc arī Liepājas uzņēmēji ir sagatavojuši iespēju baudīt romantiku Valentīndienas nedēļas nogalē. Piedāvājumus iespējams apskatīt mājas lapā www.esmiluliepaju.lv " komentē viesnīcas "Līva" vadītājs Andis Deņisovs.

Mājas lapā www.esmiluliepaju.lv iespējams apskatīt piedāvājumus, ko sagatavojušas Liepājas lielākās viesnīcas "Līva", "Eiropa City Amrita", "Promenade Hotel", "Fontaine Royal Hotel", "Hotel Poriņš" un citas, atpūtas centrs "Libava", restorāni "Upe", "Barons Bumbieris", Liepājas Olimpiskā centra SPA, Liepājas muzejs, Liepājas Simfoniskais orķestris, solāriju studija "Blue Box", kafejnīca "Darbnīca" un daudzi citi, vairāk kā 40 uzņēmēji. Viesnīcas un viesu nami piedāvā līdz pat 50% atlaides viesu numuriem, kafejnīcas un restorāni aicina izmantot līdz 30% atlaides atsevišķiem ēdieniem vai līdz 20% atlaides kopējiem rēķiniem, tirdzniecības vietās var ietaupīt līdz pat 60% no cenas.