Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Diezgan nelabvēlīga diena uzticamai saskarsmei

Diezgan nelabvēlīga diena uzticamai saskarsmei, lai gan būs samērā augsta tieksme pēc tās. Iespējams paaugstināts jūtīgums, jo īpaši pret niansēm līgumos, partnerattiecībās. Jācenšas izvairīties no indīgām piezīmēm, ļoti svarīgi izvēlēties pareizo toni saskarsmē. Ieteicams atturēties no neobligātām konsultācijām par delikātām tēmām.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Zvaigznes saka priekšā – vissvarīgākās būs partnerattiecības. Harmoniju var izjaukt greizsirdība, sacensība, kategoriskums, karjerisms. Nav ieteicams ielaisties sarunās par ļoti personiskiem jautājumiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Ar milzu enerģiju jāķeras klāt savu pienākumu izpildei. Noteikti nedrīkst atstāt novārtā veselību, skaistumu, sadzīvi. Rēķinieties ar to, ka var būt ne mazums sarežģījumu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Ieteicams nebūt pārāk pļāpīgiem, izvairīties no neskaidriem formulējumiem, izsakieties īsi un skaidri. Iespējams, savas emocijas, materiālās intereses un ieradumus nāksies atbīdīt otrajā plānā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Atturieties no pārrunām, vizītēm, paziņojumiem. Esiet gatavi, ka citu kritika uz jums var iedarboties pat hipnotiski.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Labāk atturieties likt lielā runas prasmes, uzsvaru lieciet uz manierēm un ārējo izskatu. Esiet uzmanīgi jebkāda veida komunikācijā. Nesteidzieties atbildēt uz vēstuli.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Ļoti uzmanīgam jābūt, kārtojot dzīves materiālo pusi, nav pat ieteicams to apspriest. Iespējami strīdi par tēriņiem, finansiālām un partneru saistībām.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Esiet uzmanīgi izteicienos, jo īpaši personiskos jautājumos. Nav ieteicami paziņojumi, jāizvairās no polemikas ar radiem un priekšniekiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Diez vai izdosies savus uzskautus un viedokli paskaidrot citiem, labāk mazāk runāt. Nav īstais brīdis patiesu domubiedru meklēšanai.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Būsiet draudzīgi un sabiedriski, bet ne pārāk taktiski, lai gan tieši to no jums gaidīs apkārtējie. Labāk izvairīties no pārāk personisku jautājumu apspriešanas.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Nāksies pacīnīties ar saviem kaitīgajiem ieradumiem, ne tām labākajām rakstura iezīmēm. Sekojiet līdzi savam izskatam, ja gribat iepatikties, viest uzticību.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Diezgan vienmērīga diena, bet vēlams saglabāt mēra sajūtu, un jo īpaši tas ir svarīgi tiem, kas parasti izceļas ar entuziasmu un temperamentu. Laba diena, ja gribat panākt sociālu taisnīgumu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Zvaigznes iesaka pievērsties aktuāliem darbiem. Nav ieteicami riskanti eksperimenti. Izlēmību vislabāk izrādīt tikai tur, kur notikumi nonākuši līdz kritiskam līmenim.