Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Laba diena mērķtiecīgiem braucieniem

Duāla diena, kad sākas jauns Mēness cikls. No vienas puses – zvaigznes sekmēs emocionalitāti un uzticību, no otras puses – mazinās konstruktivitāti. Nevajag baidīties izjaukt šablonus. Laba diena mērķtiecīgiem braucieniem, apspriedēm, konsultācijām, tekstu korektūrai, oficiālu dokumentu noformēšanai. Precizējiet informāciju, tas mazinās satraukumu par pārmaiņā, jo īpaši tad, kad tās nokritušas kā uz galvas.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Esiet gatavi nopietnai sarunai ar vecākiem un citiem ģimenes locekļiem, kā arī citiem cilvēkiem, kuriem ir kāda saikne ar jūsu dzīvesvietu. Patīkami jaunumi iespējami sfērās, kas saistītas ar bērniem, atpūtu, radošu aizraušanos.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Pārsteigumi mājās var izrādīties motivējoši. Galvenā tēma, visticamāk, būs aktuāli jaunumi un braucieni. Precīza informācija mazinās nervozitāti.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Zvaigznes piespiedīs kļūt nopietniem un piesardzīgiem, taču tas var arī nepasargāt no emocionalitātes un šaubām. Pirmajā vietā labāk likt to, kas svarīgs dzīvei, bet iegribas pārcelt uz citu dienu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Zvaigznes saka – domājiet, pirms runājat. Strukturējiet argumentus, jau iepriekš sagatavojiet atbildes. Dialogā saglabājiet savaldību, esiet sakāpināti precīzi, parakstot dokumentus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Diena sola satraucošus jaunumus, tomēr, ja vien iespējams, palieciet pie rutīnas. Ļoti produktīva izrādīsies saskarsme ar speciālistiem, uzticības personām. Nav īstais laiks atklāt savus noslēpumus.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Zvaigznes iesaka šo dienu izmantot mērķtiecīgiem darbiem. Īstais laiks koriģēt plānus, formulēt atslēgas jautājumus, uz ierasto paskatīties no neierastas puses.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Diena, kad, ja vien pārāk strauji neskriesiet, var pavērties jauni horizonti. Nāksies domāt ne tikai par patīkamo, bet arī nogurdinošo. Rēķinieties, ka daļēji var mainīties saskarsmes reglaments.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Ļoti svarīgas būs visas ziņas no tālienes, arī tās, kas nāks no priekšniekiem un autoritatīviem cilvēkiem. Laba diena svarīgām pārrunām: spēsiet citus pārliecināt rēķināties ar jūsu interesēm.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Ne visi atradīs īstos vārdus, ko pateikt kritiskās situācijās. Samierinieties, ka ne visi spēs jūs adekvāti novērtēt. Interesēs viss slepenais, slēptais, aizliegtais un arī delikātais.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Veiksme būs atkarīga no spējas klausīties cilvēkus sev blakus, lai vai tas būtu partneris vai oponents. Konsultācijas būs īpaši noderīgas. Diskusijas var nebūt psiholoģiski patīkamas, taču tās var nest tikai labu tiem, kas atvērti pārmaiņām.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Jābūt gataviem nestandarta pavērsieniem gan braucienos, gan līdzcilvēku uzvedībā. Īpaša nozīme būs niansēm gan darbā, gan ģimenē. Iespējams, citādāk nāksies paskatīties uz ierasto.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Nebaidieties sākt diskusiju arī par nopietnu, pat skarbu tēmu, no tā savstarpējās attiecības necietīs. Ja atradīsiet pareizo toni un neiesiet pretrunā ar savām izjūtām un pārliecību, viss izdosies.