Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Ļoti labi šo dienu izmantot dažādiem treniņiem

Būs iespējams paveikt visu ieplānoto, arī spert solīti tālāk par paredzēto. Ļoti laba diena, lai veiktu sarežģītus darbus, arī eksperimentus, attīstītu biznesu. Labas sekmes, vēršoties pēc palīdzības specializētos servisos. Ļoti labi šo dienu izmantot dažādiem treniņiem, pārbaudījumiem, meistarības attīstīšanai.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Būs labas darbaspējas, un, ja tās izmantosiet pilnībā, panākumu arī netrūks. Labi attīstīt riskantus un sarežģītus projektus. Ja nepieciešams, mazliet varat iziet ārpus rāmjiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Nav ieteicams apstāties pie jau sasniegtā, ir iespējams izdarīt vairāk nekā ieplānots. Pirmie panākumi vairos pārliecību.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Nav ieteicams slinkot, bet maksimāli daudz enerģijas ieguldīt kārtējos darbos. Daudz spēka var prasīt ārstēšanās process. Esiet mobili, tā varēs sasniegt maksimālo rezultātu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Vislielākais uzsvars jāliek uz praktiskiem darbiem. Notikumi var pat piespiest darīt vairāk nekā ieplānots. Iespējams, jums palīdzēs laimīgs gadījums.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Zvaigznes mudinās būt praktiskiem un saimnieciskiem. Labs laiks, lai pārstrukturētu esošos resursus. Iespējami papildu ienākumi neplānotu darbu dēļ.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Būs telpas plašiem manevriem, alternatīvi ceļi arī uzradīsies. Nenovirzoties no «maģistrālās līnijas», tomēr varat atļauties nelielas atkāpes un vaļības. Nav īstais laiks pārrunām.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Labāk publiski nestāstiet par sava projekta panākumiem, arī par finansēm un materiālo stāvokli. Diena piemērota skrupulozam darbam, vēlams – vienatnē.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Izmēģiniet jebko, no kā varētu izaugt jūsu nākotnes projekts. Pat sīki sasniegumi nesīs gandarījumu. Laba diena praktiskiem eksperimentiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Nepalaidiet garām iespējas paplašināt savas ietekmes zonu, tomēr to vajag darīt ļoti uzmanīgi – labāk mazi solīši nekā straujš lidojums. Ne tā produktīvākā diena, ja esat pieradis runāt, ne rīkoties.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Varat rēķināties ar veiksmi biznesā, ārstniecībā, apzināti izvēlētās nodarbēs. Būs iespēja paplašināt ietekmes zonu, demonstrēt savus sasniegumus. Strupceļš var uzrasties informācijas trūkuma dēļ.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Panākumi būs tieši atkarīgi no uzcītības un iedziļināšanās. Varat cerēt uz panākumiem grūtā situācijā. Jūs gaida atalgojums par neatlaidību un darbaspējām.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Labas perspektīvas darījumu projektos, jo īpaši tajos, kuriem pamatā būs ideoloģiska vienošanās. Zvaigznes iesaka nekautrēties aizstāvēt savas intereses.