Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Zvaigznes sekmēs disciplīnu un precizitāti

Dienas prioritātes – kārtība, lietderība, paredzamība. Zvaigznes sekmēs disciplīnu un precizitāti. Uzmanības lokā būs likumi un noteikumi, arī termiņi, ko ieteicams «uzrakstīt uz papīra un parakstīt». Pat sīkumos būs svarīgs sistēmiskums. Lielā cieņā būs pieredze un profesionalitāte. Laba diena pārbaudēm, instruktāžām, medicīniskām procedūrām. Labi sekmēsies darbi menedžmenta jomā.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Pirmajā vietā labāk likt rutīnas darbus. Aktualizēsies rūpes par veselību, higiēnu, kārtību. Panākumu pamatā – sistēmiska pieeja un disciplīna.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Nebūs grūti sekot noteikumiem, standarta shēmām un likumīgu prasību izpildei. Diena prasīs būt reālistiem, praktiskiem un secīgiem darbos. Jaunas idejas varētu būt grūti realizēt.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Ieteicams lielāku uzmanību pievērst sadzīvei, apstākļiem mājoklī, pienākumiem ģimenē, personiskās atbildības zonā esošiem darbiem. Svarīgāk par komfortu un brīvību būs nepieciešamība.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Būsiet vērīgi, ievērosiet pat tās detaļas, ko parasti palaižat garām. Zvaigznes iesaka enerģiju virzīt praktisku mērķu sasniegšanai.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Nenāktu par sliktu būt vērīgiem, pragmatiskiem un striktiem, analizējot savas finanses un darba grafiku. Esiet akurāti un disciplinēti, tad diena būs izdevusies.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Ierobežojumi nāks tikai par labu. Lieliska diena profesionāļiem, atbildīgiem cilvēkiem. Laba diena, lai sāktu sistēmiskus projektus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Ir īstais brīdis, lai mazliet noslēgtos no pasaules, izvēlētos vienatni. Nav ieteicamas iniciatīvas, labāk rīkoties saskaņā ar situāciju. Praktiskas vajadzības var piespiest no daudz kā atteikties.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Produktīva diena, iespējamas veiksmes darījumos un profesionālajā jomā. Paaugstinās iespējamība no kolēģiem, klientiem saņemt pozitīvu novērtējumu. Labs laiks, lai iesaistītos kolektīvā projektā.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Vissvarīgākās būs tēmas, kas saistītas ar profesionālo stāvokli, oficiālo statusu. Būs vieglāk panākt rezultātus, ja labi orientēsieties jautājuma ekonomiskajā sfērā.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Būs lērums priekšrocību. Varēsiet veiksmīgi izmantot savu profesionālo potenciālu, jau iegūto pieredzi. Būs viegli adaptēties svešā teritorijā. Intuitīvi izvēlēsieties pareizo dzīvesveidu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Ļoti svarīgi koncentrēties darāmajam, tas ieteicams arī tad, ja pienākumi šķiet nepatīkami un nepateicīgi. Nav ieteicams demonstrēt nevērību.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Būtu svarīgi saprast apkārtējās vides likumsakarības. Materiālie apsvērumi var izrādīties svarīgāki par romantiskajiem, bet stratēģiskās intereses – par taktiskajām.