Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Zvaigznes pastiprinās kaprīzes

Labāk atteikties no jaunu plānveida darbu uzsākšanas, jo zvaigznes virzīs uz spontanitātes pusi un arī nesniegs nekādas garantijas. Priekšroka dodama darbam brīva stila apstākļos. Zvaigznes pastiprinās kaprīzes. Visspilgtākie iespaidi būs saistīti ar radošiem darbiem, atpūtu un flirtu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Nav ieteicams plānot svarīgus darbus, arī ķerties klāt administratīvu un birokrātisku jautājumu risināšanai. Ja dzīve uzdāvinās iespēju atpūsties, neatsakieties no tās.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Notikumi piespiedīs pārskatīt daļu plānu. Ļoti iespējams, ka situācijas mudinās pārvērtēt un mainīt ieradumus, arī izmantot nestandarta finansiālus risinājumus.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Domas būs aizņemtas ar it kā nesvarīgām, bet ļoti būtiskām niansēm. Dabiska vēlme būs savā dzīvē ieviest vairāk komforta, harmonijas, mīlestības.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Zvaigznes iesaka galveno akcentu likt uz nodarbēm brīvā režīmā un apkārtējās vides vērošanu. Ja esat ieinteresēti progresā, jābūt komunikabliem, jāseko līdzi jaunumiem daudzās sfērās.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Garastāvoklis būs mainīgs, iespējamas gadījumu kaprīzes. Notikumu gaita nebūs paredzama, bet intuīcija pateiks priekšā, ar ko «draud» kārtējās pārmaiņas.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Nav ieteicams aktīvi virzīties pirmajā plānā, pretendēt uz galvenajām lomām. Ja jums nepieciešami domubiedri un publika, meklējiet tos vistuvāko cilvēku lokā.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Dažādi patīkami signāli profesionālajā jomā vairos optimismu. Varat cerēt uz attiecību uzlabošanos, arī samierinājumu, interesantu alternatīvu «uzrašanos».
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nav ieteicams tiekties pēc jauniem sasniegumiem. Eksperimenta rezultāts var būt pārsteidzošs. Daudz svarīgāk būs nostiprināt jau sasniegto, nostiprināt savas tiesības.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Zvaigžņu galvenā dāvana – optimistisks noskaņojums. Veiksmes gadījumā būs iemesls svinēt, neveiksmes gadījumā – būs cerība kaut ko mainīt jau tuvākajā nākotnē.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Varat nesatraukties par disciplīnu, precīzu noteikumu ievērošanu. Ja dzīve dāvās iespēju atslēgties no ikdienas pienākumiem un izmēģināt spēkus jaunā sfērā, nelaidiet garām šo iespēju.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Nāksies samierināties ar pretējās puses spēku, arī ietekmi. Pat ja oponentam nebūs taisnība, viņam būs pārsvars. Ja nākas šķirties, zvaigznes iesaka saglabāt draudzīgas attiecības.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Uzmanība būs pievērsta ikdienas pienākumiem. Labāk nekalt lielus plānus. Ir laiks padomāt par sadzīves apstākļu harmonizēšanu.