Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Nav ieteicams apstiprināt plānus

Zvaigznēm patiks, ja cilvēki būs zinātkāri, bet skaidrību gan tās negarantē. Daudzos gadījumos nāksies apmierināties ar baumām un minējumiem, jo īpaši, ja runa būs par jaunumiem. Varētu būt problēmas ar koncentrēšanos. Nav ieteicams apstiprināt plānus, cerēt uz paredzamību un iesāktu projektu ilgmūžību.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Labāk samazināt slodzi, pieņemt lēmumus. Saspringta darba vietā labāk pievērsties informācijas ieguvei, alternatīvu salīdzināšanai.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Dienas galveno daļu varat veltīt personisko vajadzību nodrošināšanai. Uz laiku varat izkrist no aktīvās dzīves, orientēties tikai uz savu garastāvokli un pašsajūtu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Būsiet notikumu centrā, par visu informēti un par to varēsiet pateikties iedzimtajai komunikabilitātei. Lielākais klupšanas akmens var izrādīties vieglprātība un mainīgais garastāvoklis.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Ieteicams abstrahēties no emocijām, uz situāciju skatīties no vērotāja pozīcijām. Ļoti vēlams būtu tikt vaļā no ierastajiem štampiem, jo īpaši profesionālajiem, kā arī par statusu un dzīves jēgu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Vislabāk dienu pavadīt brīvā režīmā, neformālos apstākļos. Ļoti labi dienu pavadīt jaunā vidē, komunicējot ar jauniem domubiedriem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Tieksieties uz mērķi, bet visu laiku novirzīsieties no kursa. Kļūdas un maldi ļoti iespējami, ja domāsiet morāli novecojušās kategorijās.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Diena dāvās pieeju jaunam informatīvam kanālam. Ja domāsiet loģiski, varēsiet izvairīties no materiālām, teritoriālām, sadzīves un citām pretenzijām.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nebūtu ieteicams koncentrēties tikai uz sevi vien, tikpat būtiski citiem neuzspiest savas vērtības. Nav ieteicams savu viedokli uzskatīt par vienīgo pareizo. Tas, ko uzskatāt par savu spēku, var izrādīties jūsu vājā vieta.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Ļoti svarīga būs saikne ar apkārtējo vidi. Daudziem šīs zīmes pārstāvjiem ļoti svarīgi būs domubiedri, kā arī līdzvērtīgi oponenti.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Plānojiet tikai vienkāršus darbus. Nav ieteicams pievērsties tam, kas prasa absolūtu koncentrēšanos. Zvaigznes iesaka ieklausīties jaunumos.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Intelektuālas harmonijas diena, kas lielākajā daļā gadījumu nodrošinās arī emocionālu harmoniju. Būs viegli atrast kopēju valodu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Būsiet ziņkārīgi un noskaņoti uz komunikāciju, lai gan varat saskarties arī ar nesapratni. Iespējamas grūtības precīzi un skaidri izklāstīt domas.