Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Laba diena iepirkumiem

Veiksme darbos, kas saistīti ar skaistumu un mākslu. Jauni rekordi gan maz iespējami, jo cilvēkiem būs nosliece uz komfortu. Laba diena iepirkumiem. Arī skaistumkopšanas un fizioterapijas procedūrām būs panākumi. Ieteicami pasākumi, ar kuriem tiek balansēts uzturs.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Galveno uzsvaru ieteicams likt uz praktiskiem darbiem. Ir lielas iespējas kaut ko labi pārdot. Sekojiet līdzi izdevumu un ienākumu balansam, lai resursus netērētu neracionāli.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Varat zaudēt mēra izjūtu, pārāk izdabāt savām iegribām. Ķerieties klāt sev tīkamiem darbiem, arī tādiem, kuriem redzat jēgu. Daļu no veiksmes nodrošinās labs izskats.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Pat mobilākie un kustīgākie kļūs pasīvi, arī ļoti jūtīgi pret komfortu. Par jaunumiem un iespaidiem svarīgāks būs materiāls nodrošinājums. Labāk izvēlēties paveikt vienu, bet apjomīgu darbu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Diena nodrošinās veiksmi un stabilitāti. Laba diena biznesa attīstībai, jūtu atklāsmei, talantu izmantošanai un demonstrēšanai. Dažas iespējas liktenis var sagādāt vēl reizi.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Būsiet tendēti uz plašu dzīvesveidu, bet svarīgi apzināties savas reālās iespējas. Laba diena pirkumiem ilgtermiņa lietošanai. Labdarības žestus kāds var izmantot savās interesēs.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Svarīgi būs ne tikai darīt, bet arī paspēt baudīt sava darba rezultātu. Zvaigznes iesaka vislielākās pūles veltīt sevis izglītošanai.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Labi pievērsties resursu sadalei, sava budžeta analīzei. Ieteikums dalīties ar kādu panākumos un baudā. Reālas vajadzības vajadzētu likt pirmajā vietā, iegribas atstāt sekundārā lomā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Par galveno mērķi vajadzētu izvirzīt attiecību harmonizēšanu. Ieteicams uzlabot darījumu kontaktus. Labs laiks, lai dāvinātu, atklātu jūtas, apvienotos uz savstarpēja izdevīguma pamata.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Svarīgākais – neslinkot! Reāls rezultāts būs vislabākais stimuls darboties. Labāk pievērsties patīkamiem darbiem, tajos ieguldīt visvairāk enerģijas.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Zvaigznes noskaņos uz pasīvu atpūtu un baudām, nevis uz aktīvu darbošanos. Ja apstākļi ļauj, labāk šo dienu veltīt darbam brīvā režīmā. Īpaši laba diena, lai atjaunotu enerģiju.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Vissvarīgākā tēma – mājoklis un ģimene, materiālais pamats. Rutīnas darbos slinkuma un komforta kāres dēļ nebūs lielas produktivitātes.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Gribēsiet tērēt vairāk, nekā vajadzīgs un arī atļaus līdzekļi. Laba diena iepirkumiem, skaistumkopšanas salona apmeklējumam, nodarbēm ar mākslu, jums tīkamu vietu apmeklēšanai.