Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Laba diena variantu izpētīšanai un salīdzināšanai

Virspusējas saskarsmes, bet kopumā harmoniska diena. Nav ieteicams pat sākt sarunas par nopietniem, strīdīgiem un sāpīgiem jautājumiem. Iespējama pastiprināta interese par noslēpumiem un sakritībām. Laba diena variantu izpētīšanai un salīdzināšanai.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Būs iespēja saņemt ne tikai būtisku informāciju, bet arī iespēju izteikties. Kamēr nav savākta visa informācija, nesāciet jaunus projektus. Var būt iespēja atšķetināt sen radušos sarežģījumus.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Ieteicams būt sabiedriskiem un komunikabliem. Ja būsiet atvērti, daudzas problēmas nemaz neradīsies. Nejaušiem sakariem var būt liela nozīme.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Pat nepazīstamā kompānijā jutīsieties labi. Labs laiks attiecību atjaunošanai, jo īpaši tādu, kas pārtrauktas flirta stadijā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Uzturiet labas attiecības, jo īpaši tās, kas var ietekmēt karjeru. Iespējams, dažas attiecības nāks komplektā ar noslēpumu. Apstākļi var spiest interesēties par baumām.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ļoti svarīgi palikt aktuālas informācijas laukā. Labāk nesākt skrupulozus darbus. Pašu svarīgāko, visticamāk, uzzināsiet nejauši.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Zvaigznes saka – oriģinālas idejas nāks komplektā ar izglītību un svaigu informāciju. Nestandarta situācija ļaus ļoti ātri atrisināt problēmu. Domājiet elastīgi.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Būs iespējas atrast labu sarunas biedru, gūt panākumus, panākt kompromisu, arī savu profesionālo spēju atzīšanu. Pozitīva diena ceļotājiem, tulkiem, pasniedzējiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Spēja sarunāties būs dienas veiksmes pamatā. Nepalaidiet garām iespēju harmonizēt attiecības ar kolēģiem. Iespējami sīki atklājumi, kas saistīti ar pagātni.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Vajadzētu izvairīties no vienatnes. Daudziem būs nepieciešams sarunas biedrs, kompānija. Dienas pirmā puse būs stabila, pēc pusdienlaika varat kļūt par maldu upuri.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Neizvirziet sev superuzdevumus. Ne tā labākā diena, lai mēģinātu pasauli pielāgot sev. Negaidīta iespēja var izrādīties svarīgāka par rūpīgi gatavotu plānu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Nav laba diena neformālu pasākumu apmeklēšanai. Nav labi sūdzēties par savām problēmām. Neskariet problemātiskas, konfliktainas tēmas.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Vislielāko baudu sniegs saskarsme ar tuviem cilvēkiem. Dzīves praktisko pusi nevajadzētu pārspīlēt. Neaizmirstiet par kompromisiem.