Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Palielināsies nogurums, nepieciešamība atpūsties

Jāpabeidz iesākti darbi. Palielināsies nogurums, nepieciešamība atpūsties. Saasināsies emocijas, aktivizēsies fantāzija. Iespējami spilgti sapņi. Ļoti svarīgi tikt vaļā no vecā – lietām, attiecībām, emocijām, ieradumiem. Ļoti efektīva būs attīrīšanās, izmantojot ūdeni.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Jāatceras, ka šī ir ilūziju diena. Uzvedības stilu noteiks apstākļi. Iespējams garīgs un fizisks nogurums. Nav ieteicams sākt jaunus darbus.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Uz visu ieteicams skatīties plašāk, lielos mērogos un perspektīvā. Iespējams, varēsiet pavērt priekškaru uz citu vēlmēm. Ir īstais laiks tikt vaļā no bremzējošām šaubām un bailēm.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Būsiet tendēti palikt ilūziju zonā. Ticība ļaus ieraudzīt rutīnas darbu patieso jēgu. Dienas tēma – atvadas un piedošana.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Varēsiet atjaunoties gan garīgi, gan fiziski. Iespējama kāda likteņa dāvana, kāda būtiska zīme.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ļoti svarīga būs dzīves emocionālā un garīgā puse. Iespējama pastiprināta raudulība un sentimentalitāte. Ļoti labi palikt vienatnē.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Esiet uzmanīgi pret partneriem. Cieniet citu cilvēku nepieciešamību pēc vienatnes. Labāk aizmirst senus strīdus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Ieteicams veltīt vairāk laika un uzmanības iekšējai pasaulei, arī notikumu slēptajai pusei. Ļoti labi veikt attīrošas procedūras.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Labāk dot priekšroku atpūtai un radošām nodarbēm. Veiksmīga diena, iespējams saņemt īpašu dāvanu, atalgojumu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Galvenais akcents būs uz personisko dzīvi. Varat saņemt svētību, gūt atskārsmi. Ja jums ir līdera dotības, būs iespējas tās likt lietā.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Svarīgi nedarīt neko lieku. Būs iespējas mainīt dzīves rutīnu, ieviest jaunu vēsmu attiecībās.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Labāk peldēt pa straumi. Intuīcija būs spēcīga, uz to varēs paļauties. Pārmērības pat ieteicamas, bet nav vēlama badošanās.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Ļoti labi izvērtēt un pavilkt svītru aizgājušajam posmam. No cīņas arēnas varētu aiziet konkurents. Varētu beigties kāds nepatīkams posms.