Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Labāk pievērsties darbiem, kas jau ir noslēguma fāzē

Zvaigznes būs tādā stāvoklī, ka cilvēkiem dāvās iedvesmu un iespēju veikt būtisku izrāvienu svarīgā jomā, bet nespiedīs obligāti intensīvi darboties. Daudz kas būs atkarīgs no laimīga gadījuma un spējas redzēt izdevību. Labāk pievērsties darbiem, kas jau ir noslēguma fāzē. Ambīciju raisītam konfliktam var rasties jauns impulss.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Uzmanību saistīs notikumi sociumā. Dienas galvenais uzdevums varētu būt saistīts ar kolektīvu projektu. Draugiem varētu akūti būt nepieciešams jūsu viedoklis.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Labāk atteikties no globālām iniciatīvām, pievērsties akūtiem projektiem. Iespējams, nebūs definēti strikti rāmji, bet tas nenozīmē, ka to vispār nav, ka varēsiet atļauties visu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Interesēs notikumi pasaulē, aktualitātes virtuālajā telpā. Būs nepieciešamība skaļi un atklāti paust savu viedokli. Pastiprināsies interese par visu, kas ir ārpus normām un standartiem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Zvaigznes iesaka būt enerģiskākiem, atjautīgākiem un visu paveikt laikus. Neraugoties uz ārēju neparedzamību un haotiskumu, šodien ļoti reāli darbosies dažādas likumsakarības. Labāk neticēt laimīgām beigām un ilūzijai par atbalstu «no augšas».
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Izmantojiet šo dienu īstermiņa sadarbībai. Rezultāti būs lieliski, ja attiecības ir draudzīgas un caurspīdīgas. Nav ieteicams komunicēt ar viltīgiem un neuzticamiem partneriem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Esiet gatavi tam, ka pieaugs darāmo darbu apjoms. Varētu nākties arī iziet testu, kurā tiks pārbaudīta jūsu izveicība un attapība. Ierastais grafiks un lietu kārtība tiks izjaukti.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Liela iespējamība šo dienu veltīt sev tīkamiem darbiem, kā arī nodarbēm «kompānijas pēc». Privāti iesākts projekts var izvērsties lielos mērogos, kas prasīs arī papildu līdzekļus.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Ļoti svarīgi būs atrast pareizo toni komunikācijā ar draugiem un tuviniekiem. Laba diena, kamēr netiks zaudēta mēra izjūta.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Ļoti noderēs spēja laikus apstāties un kontrolēt savas slepenās ambīcijas. Laba diena, lai veiktu kārtējos ikdienas darbus un rīkotos saskaņā ar apstākļiem. Vislabākās sekmes projektos, kuri jāpabeidz.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Ļoti ticams, ka saskarsieties ar kārdinājumu iesaistīties apšaubāmas peļņas gūšanā. Gan finansiālos jautājumos, gan citos darbos nav ieteicams orientēties uz laimīgu sagadīšanos un veiksmi.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Būsiet izcili labi taktiķi, bet ne tie labākie stratēģi. Iespējama pārāk liela vēlme pārspīlēt ne tikai savas iespējas, bet arī citu varenību. Varētu gribēt ķerties klāt darbiem, kas jums nav pa spēkam.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Nav vēlams orientēties uz standartiem un paļauties uz priekšnojautu, jo ļoti ticams, ka varat piedzīvot vilkšanos. Šo dienu nav ieteicams izvēlēties svarīgām sarunām. Negaidīti labi rezultāti var būt darbiem vienatnē.