Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Vakars nav piemērots iešanai sabiedrībā

Zvaigznes sola vieglu un gaisīgu noskaņojumu, vēlmi komunicēt, kāri sagādāt citiem patīkamus pārsteigumus. Savstarpēju plānu un nopietnu pirkumu apspriešanu vajadzētu izdarīt pa dienu. Vakars nav piemērots iešanai sabiedrībā.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Lielisko garastāvokli kaut kas tomēr sabojās. Iespējams, nojuks dienas plāni. Iespējama nopietna šķiršanās vai nelāgs pārpratums ar draugiem vai mīļoto cilvēku.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Ne īpaši mierīga un parasta diena. Saudzējiet fizisko veselību un nervu sistēmu. Nervozitāte un stūrgalvība var izraisīt problēmas ģimenē.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Diena, kurā vajadzētu diskutēt un apmainīties ar informāciju. Slikta pašsajūta un nopietnas izmaiņas plānos būs kā neliels mākonis visai saulainajā dienā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Ieteicams izrādīt vairāk draudzīguma un prieka, nenošķirieties no kolektīva un nemēģiniet sevi mākslīgi pasaudzēt no notikumiem. Diemžēl arī kāre pēc riska būs samērā liela.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Noskaņojums būs atkarīgs no attiecību tonalitātes ar tuviem cilvēkiem un no tā, vai redzēsiet dzīves slikto vai labo pusi, bet – katram mākonim ir zelta maliņa!
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Talants var izpausties visai oriģināli – spējai iedvesmai sekos tikpat straujš atslābums.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Labas manieres un lieliska gaume – tādai vajadzētu būt jūsu šīsdienas vizītkartei. Mēģiniet domāt netradicionāli, tad viss izdosies lieliski.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Organisms būs jutīgs pret komforta trūkumu, slikti reaģēs uz aukstumu un caurvēju. Iespējams, jāuzsāk individuāla diēta.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Būs daudzas iespējas komunicēt ar cilvēkiem, izklaidēties un arī eksperimentēt. Jutīsieties labi gandrīz jebkurā kompānijā.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Nāksies vien atteikties no saviem stereotipiem, precīzāk – jums būs tāda iespēja, ko ieteicams izmantot. Izmantojiet jebkuru iespēju mainīt notikumu gaitu un domāt ārpus stereotipiem.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Panākumi un sarūgtinājumi ies roku rokā, bet tas vien nav iemesls panīkumam. Pašiem būs jāizvēlas, kādai straumei ļauties.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Komunikācija virtuālajā vidē būs daudz interesantāka nekā tieša saskarsme. Ļoti daudzus pārpratumus un nesaskaņas var atrisināt vienkārši atklāta saruna.