Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Var būt pastiprināta interese par kulināriju

Zvaigznes vairos inertumu, pastiprinās vēlmi pēc miera, pārpilnības un komforta. Pieaugs prasības, bet diez vai tas mudinās aktīvi rīkoties. Par laimi, daudz ko būs iespējams iegūt apstākļu sakritības dēļ. Labs laiks, lai apvienotu intereses, meklētu savstarpēji izdevīgu kompromisu ideoloģiskā un materiālā jomā. Var būt pastiprināta interese par kulināriju.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Ne visiem izdosies saglabāt finansiālu balansu. Ja jums tiek piedāvāts atbalsts no slēpta avota, ir vērts atcerēties, ka visam ir sava cena.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Ieteicams saglabāt paritāti attiecībās. Laba diena tiem, kas nebūs egoistiski, būs draudzīgi pret visiem un problēmas risinās ar iecietību un labvēlību pret visiem. Labs laiks miermīlīgām problēmu apspriešanām.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Uzmanība būs gluži kā piesieta praktiskiem darbiem. Daudzi gribēs slēpt savu īsteno motīvu, prasību īstenos mērogus un arī ienākumu apjomus. Ne viss svarīgais būs acīmredzams pat acīmredzamajā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Diena vairos optimismu un baros cerības. Nestabilitāte un neparedzamība, visticamāk, tomēr būs patīkama. Īstais laiks, lai vairotu jums svarīgu cilvēku uzticību.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Dzīve var mudināt uz papildu tēriņiem, tāpēc vēlams atšķirt reālas vajadzības no nejaušiem kārdinājumiem. Prasības varētu augt arī ļoti ambiciozu un patmīlīgu plānu, arī kaprīžu un ieradumu dēļ.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Ieteicams saglabāt harmoniju attiecībās un nepārkāpt pieņemamo līdzsvaru tur, kur pilnīga sapratne nemaz nav iespējama. Miermīlīga politika sola daudz priekšrocību. Laba diena izlīgumam, interešu saskaņošanai.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Zvaigznes sola atbalstu grūtā brīdī. Ļoti ticams, ka dažas problēmas vienkārši paies garām, jums pat nenojaušot par to eksistenci. Iespējams, jums patiks tā loma, no kuras tik ļoti baidījāties.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Situācijas ļaus demonstrēt savas labākās īpašības un arī izpaust slepenas jūtas. Formālā iniciatīva nepiederēs jums, bet tieši jūs atradīsieties visizdevīgākajā situācijā.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Dzīve piespiedīs domāt ekonomiskās kategorijās. Paaugstinātas prasības būs grūti realizēt, kamēr nebūsiet tikuši galā ar ikdienas darbiem, pienākumiem. Labas pašsajūtas atslēga būs pareiza diēta.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Labāk atkāpties no striktiem likumiem un nemocīt sevi ar ierobežojumiem. Ja situācija atļauj, iekārtojiet šo par brīvdienu, rīkojieties tā, kā jums priekšā saka iekšējā balss. Ieteicamas jebkādas procedūras, kas nāk par labu fiziskajam ķermenim
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Saskarsieties ar paaugstinātu inertumu. Iespējams, darīsiet visu, lai paliktu mājās, pat ignorējot steidzamus darbus. Labāk nesākt darbus, kas prasa disciplīnu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Līdz pat vēlam vakaram darbosies neredzams, bet ļoti spēcīgs transformācijas mehānisms no negatīvā uz pozitīvo. Ja nejauši pieļausiet kļūdu, dzīve pateiks priekšā, kā no tās gūt labumu.