Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Zvaigžņu stāvoklis pastiprinās emocionalitāti

Sākas jauns Mēness cikls. Zvaigžņu stāvoklis pastiprinās emocionalitāti, pārdzīvojumus padarīs asākus, kā arī vairos kāri pēc romantikas un avantūrām. Daudz kas tiks darīts jūtu ietekmē, ar kaprīžu un iegribu motīvu. Jo īpaši lieli riski gaidāmi projektos kopā ar ārzemniekiem un gadījuma cilvēkiem. Daudzās situācijās vērtīgāk būs nebūt impulsīviem un uzņēmīgiem, bet saglabāt uzmanību.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Emocijas var ievest maldu ceļos. Emociju ietekmē iespējama pārāk lieta tieksme pēc romantikas un avantūrām. Daudz ko darīsiet citu cilvēku ietekmē.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Zvaigznes padarīs jūs ļoti karstasinīgus un romantiskus. Var pastiprināties nosliece uz mīlas fantāzijām un darījumu avantūrām. Zvaigznes iesaka izvēlēties radošas nodarbes.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Satraucoša diena. Neseni notikumi var iedvesmot jauniem varoņdarbiem, lai gan ceļš uz tiem nebūs pārāk viegls. Varat nokļūt neviennozīmīgā situācijā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Zvaigznes vairos ticību un ļaušanos sapņiem. Vienlaikus var arī aktivizēt sliktus ieradumus. Nav izslēgta interese par nelikumīgām darbībām. Izklaidīgos izglābs praktiski un tālredzīgi partneri.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Nav ieteicams būt pārāk aktīviem, afišēt savas darbības, veikt svarīgus neatgriezeniskus soļus. Būs grūti objektīvi novērtēt situāciju, ja ļausieties emocijām vai ilūzijām.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Nebūs viegli pretoties citu šarmam. Iespējams pārāk ļauties sentimentalitātei. Robeža starp realitāti un ilūzijām būs ļoti maza, būs grūti saprast, vai neesat apmāna objekts.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Vislielākā uzmanība jāvelta veselībai, pat varat atļauties būt maksimāli aizdomīgi pat par vismazākajiem simptomiem. Darījumu jautājumos nenāks par sliktu pievērst uzmanību niansēm.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Zvaigznes dāvās intuīciju un aizsardzību no debesīm. Neraugoties uz izklaidību un avantūrismu, vairākumu gaida ļoti veiksmīga diena.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Jums būs vajadzīga mīlestība un sapratne, bet diez vai to meklēsiet pareizajā virzienā. Daudzi dvēselē jutīsies kā romantiķi, meklētāji un mazliet arī dīvaiņi.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Veiksmīga diena, jo īpaši tad, ja izdosies neiekrist dažādās lamatās. Būsiet sentimentāli un romantiski, bet zvaigznes saka – nedrīkstiet zaudēt paškontroli.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Varat nokļūt kārdinājumu varā, pat atkāpties no saviem principiem. Nav izslēgti materiāli zaudējumi, duālas situācijas vai arī notikumi, kas raisīs emocionāli morālu diskomfortu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Visu noteiks personiskās vajadzības. Daudzus var pārņemt pretrunīgas emocijas, un tas var radīt haosu prātā un darbos. Izdarot izvēli, labāk balstīties uz striktiem kritērijiem.