Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Iespējami ļoti drosmīgi paziņojumi

Ieinteresētu diskusiju un stihisku tikšanos diena. Zvaigžņu stāvoklis sekmēs intensīvu komunikāciju. Strīdā iespējams kritisks moments, jo īpaši, ja runa būs par dominēšanu pār prātiem un resursiem. Iespējami ļoti drosmīgi paziņojumi. Ļoti labas iespējas sevi parādīt būs blogeriem, oratoriem, žurnālistiem un visiem tiem, kas alkst popularitātes.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Varētu nākties atteikties no sabiedriskās dzīves. Daudzi kaismīgi aizstāvēs kopīgu ideju, jutīs līdzi noteiktām grupām un idejām. Uzmanību nopietni var saistīt diskusija tīmeklī.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Ļoti precīzi jāizvēlas izteiksmes forma, jo īpaši publiskos strīdos un uzstājoties plašas auditorijas priekšā. Labs brīdis, ja gribat par katru cenu sev pievērst uzmanību.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Būtiska diena. Sarunas, jaunumi, piedzīvojumi, kas paliks atmiņā. Varēsiet pārliecināties par savu popularitāti un pastiprināt to.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Noteikti jāseko līdzi jaunumiem tajās sfērās, kas izraisa satraukumu, ir pat slimīgas intereses objekts. Nenāks par sliktu, ja būsiet labi informēts, ja kaut ko svarīgu uzzināsit agrāk par citiem, paspēsiet reaģēt.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ļoti svarīga būs personiskā veiksme, partnera uzvara, kopīgas idejas. Šī diena var provocēt galvenos notikumus konkurences cīņā. Galvenā atslēga uz triumfu būs spēja saprast citu vēlmes.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Būtiski notikumi darbā vai kādā citā jums būtiskā sfērā. Nebūs viegli orientēties blīvā informācijas plūsmā, lai izvēlētos sev vislabāko. Īpašu uzmanību var nākties veltīt mājas mīlulim.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Zvaigznes saka – ļoti ticams, ka saskarsieties ar izšķirošo momentu spēlē, komunikācijā, radošajā procesā, personiskajā dzīvē, attiecībās ar bērniem. Daudzi instinktīvi atradīs pareizo ceļu, risinājumu, veiksmes ķīlu.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Būsiet gatavi daiļrunīgi aizstāvēt savas tiesības uz patiesību un varu. Nopietna viedokļu sadursme ļoti iespējama arī ģimenē. Labāk izvairīties no pārmērībām, ekspansivitātes, nepretendēt uz guru lomu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Zvaigznes saka, ka ideju liktenis būs atkarīgs no spējas atrast īstos vārdus un panākt patiesu, bet ne virspusēju saprašanos. Labāk iegūt draugus, ne slēptus ienaidniekus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Būs grūti atturēties no kārdinājuma piesaistīt sev pārāk lielu uzmanību. Liela iespējamība saskarties ar cilvēkiem, kas nepieņem jūsu idejas. Ļoti iespējams, ka labie nodomi netiks pareizi iztulkoti.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Ļoti liktenīga diena. Neraugoties uz ārējo apstākļu būtisko lomu, liela nozīme būs arī jūsu personiskajai pozīcijai. Izšķiroša nozīme būs jūsu iedvesmai un/vai oratora talantam.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Zvaigznes iesaka labāk palikt notikumu vērotāja lomā. Ļoti ieteicams sekot līdzi notikumiem, arī tiem, kas notiek ārzemēs. Nav izslēgta krīze, kas saistīta ar draudzību, uzticību un/vai ticību.