Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Pasākumi var ievilkties līdz naktij

Zvaigznes sekmēs interesi par sociāliem notikumiem, progresu, zinātni un tehniku. Dienas kopējā atmosfēra palīdzēs demonstrēt daiļrunību un atjautību, sekmēs kontaktu nodibināšanu un arī atjaunošanu. Pasākumi var ievilkties līdz naktij. Ieteicams komunicēt ar domubiedriem, meklēt līdzgaitniekus, veikt reklāmas un informatīvas akcijas. Labas sekmes, vācot parakstus, veicot aptaujas.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Aktivitāti nekas neierobežos. Būs iespēja pavirzīties tālāk personiskos, kolektīvos darbos. Aizrautība un citu atbalsts ļaus paveikt vairāk. Labas sekmes pētniecībā.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Nav ieteicams būs kautrīgiem, pragmatiskiem un konservatīviem. Varat atļauties būt oriģināli ne tikai domās, bet arī apģērbā, uzvedībā. Ar priekšniecību komunikācija varētu kļūt daudz neformālāka.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Diezgan daudz laika varētu paiet izbraucienos, meklējumos, saskarsmē. Informācijai būs īpaša nozīme. Labs laiks konferenču rīkošanai, izstādēm, ekskursijām, sadarbībai ar ārzemniekiem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Ieteicams vairāk iesaistīties kolektīvos projektos. Iespējams, jums nāksies kooperēties ar kādu, lai atrisinātu steidzamu uzdevumu. Sabiedriskums ļaus atrast atbalstu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Diena, kad daudz ko varēs sasniegt. Būs iespējas par sevi atgādināt, demonstrēt savus talantus un spējas, bet neaizmirstiet par konkurentu talantiem un ietekmes iespējām.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Daudz darba vai komunikācijas, nav izslēgts, ka abas jomas saplūdīs. Būs iespēja papildināt savu intelektuālo bagāžu ar netradicionālām zināšanām un prasmēm.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Daudz pozitīvu iespaidu. Var rasties iespējas atgūt zaudēto, garām palaisto. Vislabāk pievērsties aktivitāti prasošiem darbiem. Jums vajadzīgais cilvēks var uzrasties īstajā brīdī un vietā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Zvaigznes saka – šī ir brīnišķīga diena darbam komandā. Nav ieteicams citiem uzspiest savu ekskluzīvo sapratni par notiekošo, labāk iesaistīties darbos ar visiem pieņemamiem noteikumiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Būs iespēja demonstrēt savu iedzimto entuziasmu, iniciatīvu un attapību. Diena sekmēs popularitāti, zvaigznes būs labvēlīgas izbraucieniem, vizītēm, apspriedēm, treniņiem. Vislabākie panākumi tiek solīti tiem, kas būs atklāti un patiesi.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Zvaigznes iesaka pievērsties kārtējiem darbiem. Stratēģisku plānu realizāciju labāk atlikt. Nav ieteicams aizrauties ar vērienīgiem pārkārtojumiem, jo īpaši tur, kur tas nav aktuāli.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Apstākļi uzmundrinās, atalgos par jebkuru iniciatīvu, rosinās būt aktīviem. Laba diena, ja gribat demonstrēt savu meistarību, entuziasmu, intelektu, daiļrunību, fizisko formu, spējas kontaktēties.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Noteikti noderēs spēja manevrēt. Būs iespējas situāciju izmantot savā labā, bet nevajadzētu palaist garām iespēju laikus noiet no skatuves. Fortūna novērsīsies, ja demonstrēsiet pārāk lielu stūrgalvību un arī entuziasmu.