Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Bangojošas emocijas apklusinās veselo saprātu

Bangojošas emocijas apklusinās veselo saprātu. Spējo uzbudinājumu būs grūti savaldīt. Daudzi gribēs uzvesties un izteikties ne tā, kā ierasts, tāpēc jābūt uzmanīgiem, jo mēra sajūta varētu būt panākumu galvenais faktors. Var būt teju vai nepārvarama vēlme nepiekāpties un strīdēties līdz uzvarošām beigām, taču nelaime tāda, ka tā var gribēt rīkoties visi. Dienas otrajā pusē būs grūti komunicēt, cits citu turēs aizdomās, neuzticēsies. Īsi sakot – hiperemocijas valdīs it visā.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Negaidiet mierīgu dzīvi. Zvaigznes pārbaudīs drosmi un diplomātiskumu vienlaikus. Iespējams, sagaida divkauja ar drosmīgu un talantīgu pretinieku.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Saspringta darba laiks. Tos, kas pieraduši pie miera, kārtības un sistēmas, sagaida grūta diena, jo problēmas tikai radīsies no jauna, nevis ies mazumā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Neskatoties uz negadījumiem un piedzīvojumiem, jūs sagaida ļoti veiksmīga diena. Lieliska diena inovācijām, jo īpaši, ja vēlaties uzvarēt kādā intelektuālā kaujā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Svarīga būs prasme meklēt kompromisu, kā arī pārvaldīt informācijas avotus. Ja neesat pietiekami informēti, pieaugs risks izprovocēt konfliktu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Lieliska diena diskusijām. Nav izslēgts, ka iesaistīsieties debatēs, lai kādu atbalstītu. Rēķinieties, ka darba procesā iespējamas neplānotas grūtības. Piedalīšanās būs svarīgāka par uzvaru.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Neaizmirstiet mēra sajūtu, neuzņemieties liekas saistības. Ja gribēsiet iegūt visu uzreiz, iespējams, pat nespēsiet gūt to labumu, kas būtu visnoderīgākais.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Prasības pieaugs teju vai skaņas ātrumā, patiesībā nebūs grūti ambīcijas apturēt. Ja esat labā formā, zvaigznes iesaka jums pacīnīties par saviem ideāliem un tiesībām.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Būs nepieciešama pacietība, sabiedriskums, operativitāte un spēja spēlēt komandā. Lēnīgie un nesteidzīgie ar daudz ko riskēs.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Uzvarošā kārts – draudzīgums. Laba diena, lai apmainītos ar informāciju, meklētu domubiedrus. Grūtās situācijās necentieties viens tikt ar visu galā.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Attiecībās ar citiem mēģiniet ievērot etiķetes normas. Varat kļūt par greizsirdības, naida un skaudības upuri.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Tieši tāpat kā citi, arī jūs riskējat nokļūt kārtīgā apšaudes zonā, lai gan ir lielas iespējas no tās izkļūt teju bez zaudējumiem. Galvenais ierocis būs ass prāts, erudīcija un uzdrīkstēšanās.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Daudzi ļausies apkārtējo cilvēku emocionālai un psiholoģiskai ietekmei. Neķerieties klāt jauniem darbiem bez iepriekšējas sagatavošanās.