Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Vakarpusē nav izslēgts nogurums, aizkaitināmība

Vēl viena saspringta diena. Azarts un nepieciešamība piespiedīs cīnīties līdz galam. Zvaigznes var mudināt izvēlēties nestandarta ceļu, pieeju, risinājumu. Negatīvi iespaidi var novērst uzmanību no pozitīvām tendencēm. Vakarpusē nav izslēgts fizisks un morāls nogurums, agresivitāte, aizkaitināmība. Pabeidzot vecus darbus, nav ieteicams uzreiz ķerties klāt jauniem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Darbosieties pēc inerces. Būs grūti apstāties, kamēr darbs nebūs pabeigts. Uzvedības noteikumus varētu diktēt kolektīvas intereses. Iespējama nopietna krīze jums tuvā grupā.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Vislabākajā pozīcijā būs tie, kas jau laikus izvēlējušies pareizu taktiku, bet pārējiem šī būs sprādzienbīstama diena. Iespējams fināla raunds kādā cīņā, ļoti ticams – konkurences cīņā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Vajadzētu ievērot piesardzību, komunicējot ar ārzemniekiem. Iespējams, vislielākās grūtības nāksies pārdzīvot, atrodoties ceļā. Darbus varētu sarežģīt tehniskas problēmas.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nāksies izrādīt neatlaidību, pat vīrišķību. Nav izslēgts, ka pieaugs nemiers, bailes, satraukums, greizsirdība, aizkaitināmība. Progress iespējams tikai caur krīzi.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Vēl viena cīņas, pārbaudījumu un bīstamas spēles diena. Bumba, visticamāk, būs pretinieka pusē, bet rezultāts – neparedzams. Noteikti nav vērts uzpūst konflikta liesmu. Saglabājiet labas attiecības darījumu partnerībā. Vislabāko rezultātu dos mierīgs tonis.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Diena pilna ar dažādām ķibelēm, un to likvidēšana, jo īpaši nopietnu problēmu izskaušana pašā saknē, nebūs viegls uzdevums. Iespējams, nāksies aizkavēties darbā, veltīt lielu uzmanību remontam, uzkopšanai.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Nepaļaujieties uz veiksmi! Pieaugs risks dārgi samaksāt par progresu un baudām. Iespējama uzvara sarežģītā cīņā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Diena nebūs viegla, bet būs daudz enerģijas, kas ļaus pārvarēt dažādas barjeras. Daudzi ies līdz galam. Problēmas varētu vairot paša negatīvās reakcijas, kaitīgi ieradumi.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Diezgan nemierīga būs atmosfēra, arī maldīga. Būs grūti saglabāt noslēpumus. Pārāk liela aizraušanās ar darbiem var dot ne tikai labus rezultātus, bet arī negatīvus blakusefektus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Līdz pat vēlam vakaram ieteicams ievērot piesardzību. Pārtrauciet bīstamus eksperimentus, novērsiet ielaušanās iespējas jūsu mājoklī. Pat visprecīzākajiem aprēķiniem var būt neparedzams rezultāts.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Būsiet emocionāli nelīdzsvaroti, arī iekšēji viegli ievainojami. Nav labākais laiks iniciatīvas demonstrēšanai, arī ar jūtu izpausmi nevajadzētu pārspīlēt, nav ieteicams iesaistīties konkurencē.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Ir vērts atcerēties, ka jebkurai iniciatīvai ir blaknes, arī nepatīkamas sekas. Varat kļūdīties, izvēloties ceļu, vidi, stilu, taktiku. Uzmanīgi, izvēloties kompanjonus, jo īpaši – ārzemniekus.