Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Saglabāsies augsts traumatisma risks

Diezgan saspringta situācija mīlas frontē. Var pieaugt prasības un ambīcijas, ne tikai cilvēkiem varētu gribēties pārkāpt atļautā robežas. Darbiem būs raksturīga inerce. Saglabāsies augsts traumatisma risks, arī konflikti nebūs retums. Ekstrēmu noslieču cilvēkiem jābūt īpaši uzmanīgiem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Apstākļi plāniem iedos papildu mērogus. Entuziasms var novest pie atļautā robežu pārkāpšanas. Piedzīvojumi var būt bīstami.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Zvaigznes mudinās pārskatīt uzvedības taktiku un dzīvesveidu. Galvenais virzītājmotīvs varētu būt vēlme pārspēt citus. Kaļot plānus, vadieties pēc principa – ja gribi mieru, gatavojies karam.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Diena nostiprinās ticību labajam. Uz nemierīgu notikumu fona var gaidīt arī ko patīkamu. Iespējami oriģināli atklājumi, atradumi. Zvaigznes iesaka novērtēt mazus sasniegumus.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Šodien daudz kur izglābs iedzimtais pašsaglabāšanās instinkts. Ja piedzīvojumu kāre ņems virsroku, jums laikus jāsagatavojas neparedzamiem efektiem. Problemātiska diena, ja jums nepieciešama stabilitāte un aizsargātība.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Potenciāli konfliktaina diena. Pie jau esošajām pretenzijām var piepulcēties vēl kāda, tas var novest pie materiālu un darījumu interešu sadursmes. Domstarpības labāk uztvert kā darba momentus un sadzīviskas ķibeles, noteikti nepārvērsiet to personiskā karā.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Sarežģīti momenti traucēs ieraudzīt pozitīvo. Saspringuma zona var izveidoties darbavietā, arī jūsu interešu zonā. Paaugstinās darbā gūtu traumu risks, jābūt uzmanīgiem ar elektrību, datortehniku, transportu...
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Labāk neizdariet pārsteidzīgus secinājumus, lai gan dzīvē var uzrasties iepriecinoši momenti. Dubultojiet piesardzību, rīkojoties ar ko bīstamu, arī biznesā, protams, arī ekstremālos sporta veidos.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Palielināsies vēlme būt kopā ar sev tuviem cilvēkiem, iespējams, arī atgriezties dzimtajās vietās. Veltiet laiku un līdzekļus, lai palielinātu komfortu mājoklī.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Piedzīvojumi ceļā. Iespējama krīze vai sarežģījumi gan ceļā, gan profesionālajā vidē. Kontakti ar ārzemniekiem nāks komplektā ar agresiju. Personiskajā dzīvē var sākties neparedzams periods.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Zvaigznes uzstājīgi iesaka rīkoties potenciāla zaudējuma gadījumā, vispirms noteikti jāizvairās no totālām pārmaiņām, vērienīgiem eksperimentiem. Nav ieteicams iegādāties tehniku.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Liktenis gādā nelielu pārsteigumu. Iespējams, jums nāksies samierināties ar savu situāciju, gūt labumu no nepatikšanām. Pieaugs nepieciešamība pēc komforta, harmonijas, mīlestības, estētisku vajadzību apmierināšanas.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Būs grūti darboties savās interesēs. Grupas, darba kolektīva, sociuma vajadzības būs prioritāte. Nav ieteicams ilgstoši atrasties ļaužu pilnās vietās, kopā ar nepazīstamiem cilvēkiem.