Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Šī ir veiksmes diena

Šī ir veiksmes diena, palīdzība nāks tikai grūtā situācijā, ierindas jautājumi jārisina pašam. Zvaigznes nodrošinās iedvesmu, palīdzēs saglabāt un vairot ticību grūtos brīžos. Motivēt var arī citu panākumi. Lai iegūtu sabiedrotos, vajadzēs būt apveltītam ar lielisku intuīciju, arī harismu, ievērojamām materiālām un psiholoģiskām rezervēm. Neatlaidība tiks novērtēta.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Zvaigznes uzskata, ka jums jābūt uzstājīgiem un neatlaidīgiem. Līdztekus iedvesmai un dziļai ieinteresētībai tieši neatlaidība būs tā, kas nodrošinās maksimālu rezultātu. Nezaudējiet ticību veiksmei pat tad, kad šķietami viss ir zaudēts.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Ieteicams būt uzmanīgiem, lai neizraisītu citu naidu vai agresiju. Uzmanieties no greizsirdības par citu panākumiem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Būsiet dziļi iesaistījies izpildāmajos darbos. Ticams, ka jūs «aizraus» pat nepatīkamie rutīnas darbi, ja vien būsiet pareizi sevi noskaņojis. Iespējams, no jums tiks prasīta emocionāla atdeve.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nekļūdīsieties mērķa un līdzekļu izvēlē. Diena vairos izturību, nodrošinās stabilu iedvesmu. Liktenis būs taisnīgs pret jums: panākumus gūsiet jomās, kurās esat apdāvināts.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Uzmanības lokā būs mājoklis, nekustamais īpašums, bizness. Zināšanai – šodien liela nozīme būs jebkuram sīkumam, detaļai, jo īpaši, ja tās ņemsiet pie sirds. Rīcības pamudinājums var būt dziļi pārdzīvojumi, ģimenes vai darījumu noslēpumi.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Veiksme braucienos un riskantos darījumos. Panākumi būs lielāki, ja apvienosiet paša spēkus ar ietekmīgu domubiedru iespējām. Ja ir kopīgas intereses ar partneri, varat rēķināties ar viņa atbalstu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Svarīga diena, jo īpaši tad, ja dzīvojat ar lielām cerībām uz kaut ko, uz «lielām likmēm». Liktenis ir gatavs aplaimot ar veiksmīgiem atradumiem, risinājumiem, iespējams, kaut ko pat neņemsiet bonusā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Taktiku noteiks ne tikai iedvesma, bet paša ticība veiksmei. Jāuzmanās no spēcīgas inerces. Būs grūti apstāties, kamēr nebūsiet izdarījuši visu iespējamo. Materiālais atalgojums var kavēties.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Motivācija nāks no iedvesmas, tā var būt mīlestība, ticība. Godkārīgajiem var nākties izmantot atklātu varu. Iespējams, jūsu rokās nonāks rets priekšmets, slepena informācija.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Intuitīvi izvēlēsieties pareizo virzienu. Bez īpašām pūlēm atradīsiet atbalstītājus, domubiedrus. Lieliskus augļus varat gūt no iepriekšējiem pūliņiem. Daudzi var svārstīties starp individuālu un kolektīvu ceļu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Emocionāli reaģēsiet uz notiekošo, jo īpaši tad, ja jūsu mērķis ir ļoti svarīgs. Izvēloties virzienu, nāksies iet līdz galam. Uzvara būs atkarīga ne tikai no jums, bet arī mistiskām un maģiskām niansēm.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Viss, ko darīsiet, būs lemts veiksmei. Varat atklāt sev jaunu pasauli, sākt realizēt sen lolotu mērķi, gūt atbalstu no neredzamiem spēkiem. Līdzsvaru palīdzēs saglabāt iedvesmojošs materiāls mērķis.