Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Šī nav laba diena, lai iepazītos

Zvaigznes iesaka uzturēt dialogu, pret citiem attiekties kā līdzvērtīgiem. Būs svarīgi neignorēt būtiskas pārmaiņas sociumā, pievērst uzmanību autoritatīvu personu izteikumiem, paziņojumiem. Neraugoties uz cilvēku komunikabilitāti, šī nav laba diena, lai iepazītos. Informācijas un kontaktu kvalitāte būs svarīgāka par kvantitāti.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Zvaigznes iesaka šo dienu izmantot pārmaiņām, vizītēm, lai tiktos ar partneri, darbam ar klientūru, dokumentiem. Varēsiet novērst ļoti daudzas sīkas nianses, noskaidrot strīdīgus jautājumus, koriģēt līgumus, atskaitīties par paveikto.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Nenāks par sliktu laba uzvedība, sociālu prasmju arsenāls. No prasmes uzturēt saikni var būt atkarīga dienesta vai finansiālā perspektīva. Nav ieteicams atlikt detaļu noskaidrošanu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Būsiet noskaņoti uz komunikāciju. Nebūtu ieteicams palaist garām izdevīgu izdevību sarunai pēc būtības. Zvaigznes iesaka īpaši cienīt savu un citu laiku, netērēt to tukšām sarunām, savu pozīciju izteikt īsi un precīzi – tikai būtisko.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nav ieteicams jaukt esošo balansu sadzīvē un attiecībās. Tā vietā, lai nervozētu, ir ieteicams vienkārši apspriest būtisko jautājumu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Komunikabilitāte un uzkrātais paziņu loks šodien var būt īpaši atbalstītāji. Var noderēt agrāk izveidotie informācijas kanāli. Ir vērts būt informētam par aktuālajiem notikumiem. Var rasties iespēja ekonomēt laiku un naudu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Zvaigznes iesaka aktīvi izmantot iespējas apmainīties ar informāciju. Īstajā laikā saņemts padoms dos iespēju efektīvi izmantot līdzekļus, vadīt saimniecību. Pirkumus labāk apspriest ar ieinteresētām personām.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Vissvarīgākā būs komunikācija. Daudzi ar prieku uzņemsies gida, starpnieka, tulka, eksperta, konsultanta lomu. Vairākums negribēs upurēt kvalitāti kvantitātes vārdā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Ieteicams šo dienu veltīt dažādiem sagatavošanās pasākumiem. Nav ieteicamas fiziskas un morālas pārslodzes. Laba diena privātām konsultācijām, līgumu saskaņošanai.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Būsiet labvēlības un draudzīgu jūtu pārpilni. Būs nepieciešamība komunicēt, jo īpaši ar domubiedriem. Zvaigznes mudinās būt atklātiem. Ļoti nevēlams ir ļauties intrigām.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Būsiet noskaņoti uz stratēģiskām pārdomām, bet ne visi gribēs dalīties ar apkārtējiem. Esiet kritiski un uzmanīgi pret jaunumiem – var pienākt jauna informācija, kas izgaisinās šaubas.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Būs izdevība nodemonstrēt savu redzesloku, erudīciju un komunikabilitāti. Zvaigznes pastiprinās interesi par politiku, mācībām, ceļojumiem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Visa diena var paiet, precizējot nianses un birokrātiskus jautājumus, arī profesionālus strīdus. Nav ieteicams atlikt neizbēgamas formalitātes. Likumu zināšana nāks par labu.