Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Vakarā ieteicamas fiziskas aktivitātes

Nav ieteicams nedēļu sākt ar pārāk lieliem un pat neizpildāmiem plāniem, labāk pietaupīt spēkus un enerģiju. Jābūt reālistiskiem, jāaprēķina savi spēki un jāpārdomā stratēģiskās darbības plāns, tad var cerēt, ka sāksies ceļš uz finansiālās jomas uzlabošanos. Jātiek galā ar paša radītām ilūzijām un nepamatotām cerībām, bet jo īpaši jāizvairās no riskantām un bīstamām situācijām. Vakarā ieteicamas fiziskas aktivitātes.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Būs spējas izcili precīzi un noteikti virzīties uz savu mērķi, bet motivācija gan nedrīkstētu kļūt par aklu apsēstību. Ieteicamas ūdens procedūras.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Zvaigznes pastiprinās ziņkārību, alkas pēc zināšanām un eksperimentiem. Vispirms ieteicams tikt skaidrībā, kas tieši jums nepieciešams un kā to izmantosiet.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Pastiprināsies seksualitāte, bieži domāsiet par seksu, var būt erotiskas fantāzijas. Jāizvairās no uzmācīgām domām.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Personisku attiecību sakārtošanas diena – zvaigznes šajā jomā izdarīs visu, tāpēc rezultāts būs atkarīgs tikai no jums. Lēmumu pieņemot, neignorējiet partneri.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Spēsit cītīgi un mērķtiecīgi strādāt, turklāt izcilām darbaspējām būs arī lieliska motivācija. Vien jāizvairās no jucekļa un nav jānovirzās no plāna.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Aktivizēsies radošā domāšana, taču dažas idejas būs pārāk uzstājīgas, bet to realizācija prasīs vairāk nekā ieplānots. Būs jāizvēlas... Ir vērts nebūt fanātiskam.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Zvaigznes prognozē, ka būsiet pārmaiņu priekšā – mājoklī, ģimenē, attiecībās, profesionālajā jomā. Pieņemot lēmumu, neignorējiet citus, citādi būs skandāls.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Jūsu teiktajam būs liela nozīme un ietekme uz citu dzīvēm, tāpēc jābūt ļoti izmanīgam, kad verat muti vaļā. Spēsiet pārliecināt citus, bet pats varat iekrist ar lētticību.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Nauda, nauda, nauda – tā būs vienīgais, par ko nāksies un spēsiet domāt. Tomēr zvaigznes iesaka nekalt plānus un nemeklēt iespējas, tās atnāks pašas.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Zvaigžņu stāvoklis nesekmēs mērķu sasniegšanu. Jūsu ceļā var gadīties daudz šķēršļu, kuru pārvarēšana prasīs patiešām lielu spēku. Ietiecams precizēt prioritātes.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Var gribēties nodarboties ar savu iekšējo pasauli, izzināt zemapziņu, taču zvaigznes neiesaka nodarboties ar pašdarbību, bet meklēt labu speciālistu šajā jomā.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Būs iespēja uzlabot attiecības ar draugiem, bet noteikti nedrīkstat viņiem pievienoties riskantā darījumā. Jauni plāni var būt utopiski.