Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Ir ieteicams ieviest kārtību darbos

Visas dienas garumā saglabāsies radošs noskaņojums, bet tikai ar radošu azartu nebūs pietiekami, talkā būs jāņem disciplīna un koncentrēšanās. Pirms maināt taktiku un virzāties jaunā virzienā, ir ieteicams ieviest kārtību darbos, attiecībās, dokumentos, noteikt personiskās un kolektīvās prioritātes.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Labvēlīga diena, bet apstākļi prasīs elastīgi mainīt taktiku. Nākotnē jūs gaida jauns spēles līmenis, mēģiniet tam sagatavoties laikus. Ļoti ieteicams izvirzīt prioritātes, bet noteikti arī neatstāt nepabeigtus darbus pagātnē.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Zvaigznes neiesaka vadīties pēc emocijām, bet gan pēc loģikas un prāta diktāta. Ieteicams zināt likumus, domāt par nākotnes plāniem. Racionāla domāšana palīdzēs aizstāvēt savas tiesības.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Ieteicams uzticēties liktenim, neapstāties pusceļā. Vēlams novest līdz galam pat sīkus darbus, uzmanīgi klausīties līdzcilvēkus. Daudzas situācijas jums būs kā dāvana.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Zvaigznes iesaka galveno akcentu likt uz sagatavošanas darbiem. Ļoti ieteicams ieviest kārtību darbos, ne tikai fiziski attīrīt telpu mājās un darbā, iepirkt produktus... Nenāks par sliktu precīzu prioritāšu izvirzīšana.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Panākumu atslēga būs spēja darboties secīgi, plānveidīgi, ievērojot grafiku. Diena vairos «savāktību», ļaus panākt maksimālu efektu no pašreizējos apstākļos iespējamā. Zvaigznes būs jūsu pusē, ja gribēsiet kaut ko novest līdz galam.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Būs par ko padomāt, pirms spersiet ļoti svarīgu soli. Iespējams, vislabāk situāciju spēsiet izanalizēt, atrodoties vienatnē. Atbildes uz svarīgiem jautājumiem jāmeklē nevis tagadnē, bet gan pagātnē.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Nav ieteicams izvairīties no draudzīgām sarunām, piedalīšanās kolektīvos pasākumos. Jaunas individuālas iniciatīvas labāk nesākt.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Ļoti svarīgi zināt par notiekošo, arī finansēs un profesionālajā jomā. Zvaigznes iesaka uzturēt vajadzīgus darījumu kontaktus, nepārtraukt saiti ar darba devēju, sponsoru, pasūtītāju.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Vajadzētu pārvarēt kārdinājumu mainīt taktiku, palikt jau zināmu uzvedības un domāšanas scenāriju rāmjos. Jums par labu nāks pašsavaldīšanās, precizitāte, principialitāte, godīgums.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Esiet uzticīgi izvēlētajai taktikai un idejai, vispār – izvēlētajam ceļam un mērķim. Radošas pieejas demonstrēšana var būt pārāk riskanta. Diena piemērota svarīgai sarunai.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Nav ieteicams izrādīt iniciatīvu, pirmajam spert pirmo soli. Izņēmums varētu būt pārbaudītas attiecības, kurās viss skaidrs bez liekiem vārdiem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Nav ieteicamas kardinālas pārmaiņas jebkurā sfērā. Varēsiet gūt maksimālu izdevīgumu no jau esošiem kontaktiem, ierastas kārtības. Ja jānodod darbi citiem, ļoti svarīgi tos nodot tālāk ideālā kārtībā…