Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Stresu cilvēki gribēs "apēst"

Zvaigznēm patiks un tās atbalstīs kolektīvus darbus, uzmanību kopīgām vērtībām. Var aktualizēties humānisma tēma. Daļa vēlmju var palikt neīstenotas objektīvu apstākļu dēļ. Stresu cilvēki gribēs «apēst». Milzīga motivācija būs garastāvoklim. Var būt ažiotāža tīmeklī.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Visticamāk, jums būs paaugstinātas prasības pret mājiniekiem, draugiem. Iespējama pat ļoti nekritiska attieksme pret tuvāko un tālāko nākotni, kalsiet pat ļoti vērienīgus «Napoleona» plānus.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Pārvērtēsiet savas vai citu spējas, arī iespējas. Zvaigznes atgādina, ka šobrīd viss nav atkarīgs tikai no jums, bet lielā mērā arī no svešiem lēmumiem un kopējās atmosfēras.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Iedvesma būs, ar tās palīdzību varēsiet kalnus gāzt. Uzmanieties, lai notikumi tīmeklī jūs pārāk neietekmē. Ideālistisku uzskatu dēļ varat piemirst par būtiskiem tehniskiem vai finansiāliem nosacījumiem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Neignorējiet atmosfēru ģimenē un kolektīvā. No prasmes ieņemt pareizu un drošu pozīciju būs atkarīgs ne tikai garastāvoklis, bet arī sekmes darbos. Komforta labā nāksies upurēt dažas iegribas.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Varat saskarties ar citu paaugstinātām prasībām. Daudzi varētu pārvērtēt situācijas potenciālu, arī savu lomu un nozīmi. Visticamāk, šo dienu aizvadīsiet, saskaņojot intereses.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Gribēsiet uzņemties pārāk daudz un pārāk plašā darba frontē. Jāuzmanās, lai palīdzēšanas kāre nepārvērstos par milzu kļūdu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Jāņem vērā, ka izpriecas prasa naudu, un tās var noēst pat ļoti lielu daļu budžeta. Vecākiem jārēķinās, ka bērniem varētu būt pat milzīgas kaprīzes.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Gribēsies mieru un plašu telpu visapkārt. Ir vērts kontrolēt savas emocijas un arī iegribas, citādi ģimenē var veidoties konflikti.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Potenciāli spīdoša diena, bet jautājums – kā spēsiet to izmantot. Riska zona būs slepenas vēlmes, kas var nebūt arī likumīgas. Viss būs labi, ja spēsiet atteikties no pārmērīgām pretenzijām.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Rēķinieties, ka dienai būs nestabils raksturs, jebkurā brīdī situācija, ko it kā kontrolējat, var kļūt par pilnīgi pretēju. Nemeklējiet vainīgos, kamēr emocijas valda pār prātu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Diena, kurā ļoti iespējams veikt liktenīgu kļūdu. Svarīgi kontrolēt emocijas, pārdomāt mērķus, lai neizdarītu ļoti būtisku šāvienu garām mērķim, ko vairs arī nebūs iespējas labot.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Būs iespēja uz ierasto paskatīties it kā no citas puses. Ne tā labākā diena individuālām iniciatīvām. Ieteicams būt kompānijā, arī studēt sevi interesējošas sfēras.