Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Ieteicams sekot līdzi savai emocionālajai stabilitātei

Zvaigznes mudinās pieņemt nestandarta risinājumus, kā arī līdzēs noturēt uzmanību konkrētam mērķim, ļaus to sasniegt jebkuriem līdzekļiem. Ja iepriekš nav izdevies realizēt iecerēto, tad šodien var izdoties izmantot asprātīgus, radikālus un kompromisa variantus, lai beidzot panāktu vēlamo. Ieteicams sekot līdzi savai emocionālajai stabilitātei, negatīvu emociju uzliesmojumam var būt pat ļoti negatīvas sekas.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Daudzi kļūs impulsīvi un neparedzami, kategoriski cenšoties nodrošināt savu neatkarību. Ja nederēs standarta metodes, izmantosit neordināras.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Visticamāk, nāksies saskarties ar neparedzētu situāciju, bet diez vai būs nepieciešams uztraukties. Nav ieteicams kalt striktus plānus.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Izturība, pacietība nenāks par ļaunu. Ietiecams kontrolēt savu uzvedību, pretējā gadījumā izdosies sagādāt sev lērumu problēmu, no kurām varētu izvairīties, rīkojoties aukstasinīgi.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Zvaigznes iesaka būt ļoti uzmanīgiem jums svarīgās attiecībās. Nestandarta virāžas attiecībās var «ietriekt jūs bortā». Partneris, boss, draugs var pārsteigt ar šokējošu uzvedību.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Nezaudējiet cerības, šodien viss var mainīties pēdējā brīdī. Visticamāk, būs pārkāpts jūsu ierastais dienas režīms. Diena piemērota analītiskam darbam, bet nav ietiecams neko būtisku uzsākt. Nesteidzieties ar secinājumiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Lai vai ko teiktu jūsu veselais saprāts, viss var izvērsties tieši pretēji, tāpēc nav ieteicams paļauties uz loģiku un aprēķinu. Par laimi, līdz pat vakaram zvaigznes būs jūsu pusē.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Paša pūles var sagādāt negaidītu rezultātu. Potenciāli konfliktaina diena, līdz pat vakaram ir iespēja strīdiem, neapmierinošam darba rezultātam.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Ir jāatsakās no domas, ka varēsiet vadīt notikumus. Daļai situāciju var būt liktenīgs raksturs, turklāt tas var nebūt atkarīgs ne no jums, ne citiem. Iespējami nepatīkami pārsteigumi, atrodoties ceļā.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Zvaigznes iesaka atturēties no liekiem tēriņiem. Lielu skādi var nodarīt impulsivitāte. Savu materiālo problēmu risināšanai nav ieteicams piesaistīt draugus, tāpat nav vēlams iesaistīties apšaubāmos riskantos projektos.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Rēķinieties, ka šai dienai ir nestabils raksturs, daudz kas var mainīties, turklāt kardināli, arī tad, kad jau būsiet nolēmuši, ka viss ir lieliski. Nav ieteicams meklēt vainīgos un mainīt notikumu gaitu, kamēr emocijas ņem virsroku pār prātu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Stress, citiem neredzamas asaras var provocēt jūs paveikt ko neplānotu. Iespējams, ka uz ierastām lietām reaģēsiet kā īpaši.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Zvaigznes iesaka turēties tālāk no nelīdzsvarotiem cilvēkiem, neiesaistīties pasākumos ar pat teorētiski neparedzamu finālu. Notikumi var kardināli mainīt domas par labi zināmiem cilvēkiem.