Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Ļaudīm būs radikāls noskaņojums

Nemierīga diena, kurā vis notiks ne tikai ātri, bet ar paātrinājumu. Ļaudīm būs radikāls noskaņojums, nebūs vēlēšanās ieklausīties un jautājumus gribēsies risināt ar spēka, arī psiholoģiska un emocionāla, palīdzību. Kādam gribēsies iet kaut cauri sienām, lai panāktu savu. Jābūt gataviem, ka pašā nepiemērotākajā brīdī var gribēties kādam atgādināt un arī pašam saņemt atgādinājumu par parādiem, nepildītiem solījumiem un darbiem, kas pamesti pusratā.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Jūsu enerģija – gan fiziskā, gan intelektuālā – pieaugs visas dienas garumā. Lieliska diena mācībām, arī praktiskiem darbiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Būs nepieciešama gan neatlaidība, gan diplomātiskums, citādi neko nespēsiet panākt un paveikt. Pat nemēģiniet iekarot svešu teritoriju!
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Partneriem nebūs ne vēlmes, ne spējas jokot, bet jūs nespēsiet izlavierēt. Jo godprātīgāka būs attieksme pret darbu, jo garantētāki panākumi.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Visas dienas garumā saglabāsies iespēja iekulties svešos konfliktos, pašam sev radīt sarežģījumus. Iespējami profesionāli fiasko.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Labvēlīga diena – jūsu neatlaidība tiks atalgota. Tikai esiet gatavi sastapties ar dažādiem ierobežojumiem ne tikai darbos, bet arī iespējā izteikties.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Nav ko prātot un pļāpāt, šodien ir jāstrādā. Ja būsit neatlaidīgs un uzdrīkstēsities ķerties klāt lieliem darbiem, palīgi uzradīsies paši.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Saspringta diena, lai gan produktīva. Ja vien nesēdēsiet rokas klēpī salikuši, bet rosīsieties, nebaidoties no grūtībām, rezultāts būs lielisks.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Iespējamas neveiksmes, turklāt – kardinālas profesionālajā jomā. Tomēr mēģiniet rīkoties, it kā jums nebūtu nekādu problēmu...
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Vārdi saskanēs ar darbiem. Labā pašsajūta ļaus paveikt to, ko jau sen esat nolicis sāņus. Esiet uzņēmīgs!
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Dienai būs saspringts ritms. Labāk neplānot nākotni, jo ir risks steigā pieņemt sasteigtus lēmumus, parakstīt līgumus, bet tā var iekļūt lamatās.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Dinamiska diena, kas iedvesmos rosīties tālāk. Neatsakieties piedalīties pasākumā, kas neliekas saistošs, jo tur varat sastapt «īstos» cilvēkus.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Nedrīkstat būt lēnīgs, noslēpumains, sapņains un slinks. Pārējais ir atļauts, ja vien vispār vēlaties šajā dienā kaut ko sasniegt.