Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Visaktīvākais būs rīts

Zvaigznes palīdzēs saglabāt balansu starp progresīvu un konservatīvu pieeju darbiem, pateiks priekšā, kad labāk sekot likumiem un standartiem, kad atļauties izņēmumu un oriģinālus precedentus. Par personiskām interesēm svarīgākas var izrādīties kolektīvas vajadzības, sabiedrības vērtības. Personiskas domstarpības, kuras nav izdevies atrisināt, var tikt nodotas tiesas lēmumam. Visaktīvākais būs rīts, vakarā labi «pavilkt svītru» kolektīviem darbiem, izvērtēt.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Neizstājieties no spēles pirms laika, savas intereses nelieciet augstāk par kopējām. Līdz pat vakaram būtiski saglabāt līdzsvaru, ievērot likumību un taisnīgumu. Nav tas labākais laiks attiecību agresīvai un emocionālai noskaidrošanai.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Zvaigznes iesaka ievērot dienas režīmu, nepārkāpt savas dienesta pilnvaras. Vēlams būt precīzam un atbildīgam, novest līdz galam iesākto.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Veiksme būs meklējama partnerībā. Ir vērts ņemt vērā, ka būs grūti un arī nevēlami pārkāpt vienošanos, esošos profesionālos un korporatīvos likumus. Nāksies rēķināties ar citu viedokli.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Zvaigznes iesaka laikus pielikt punktu darbos, tā būs iespējams izvairīties no pārguruma, nekļūt viegli aizkaitināmam. Pārgurums izpaudīsies graujoši. Nav ieteicams sākt jaunus darbus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Nebaidieties – viss notiks tieši tā, kā jau bija iecerēts. Nav pat jāizvairās no pārliekas emocionalitātes. Ja aizrausieties un atradīsieties uz kraujas malas, jūsu apziņā laikus iedegsies stopsignāls vai arī pēdējā brīdī jūs apstādinās apstākļi.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Zvaigznes iesaka ievērot līdzsvara principus un mērenību. Jābūt disciplinētam un jāprot laikus ieraudzīt atļautā robežas. Ievērojiet savu teritoriju, budžetu, vienošanos, tradīcijas...
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Intuīcija darbosies lieliski, tā pateiks priekšā, kad laikus apstāties. Pateicoties šai īpašībai, izdosies saglabāt sasniegto, aizstāvēt savas intereses.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nāksies demonstrēt pacietību. Līdz pat vēlam vakaram prioritāte būs partnerattiecības un kolektīvas intereses. Pats jutīsieties labāk kā kolektīva loceklis, nevis individuālists.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Nebūs grūti ievērot paškontroli, skaidri novērtēt sevi un citus. Strēlnieki spēs valdīt pār notiekošo, neiejaukties tieši, bet gudri valdīt «no aizkulisēm». Galvenā iezīme – paredzamība.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Galvenais uzdevums – stabilizēt sasniegto, pabeigt darbus, kaut vai daļēji izdarīt secinājumus. Vienlaikus var likt pamatus jaunām iniciatīvām, tomēr tikai idejiski, ne praktiski.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Visu dienu atradīsieties tādā kā aizsardzībā – jūs var aizsargāt zināšanas, iegūtās prasmes, draugi.... Zvaigznes būs jūsu pusē. Būs iespēja ievilkt elpu pirms svarīgiem notikumiem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Par galveno kvalitāti kļūs izturība, tā arī palīdzēs laikus apstāties, neiesaistīties bīstamā spēlē, neveikt liekas darbības. Svarīgi būs zināt likumus