Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Agresija, nepamatotas pretenzijas varētu netikt īstenotas

Zvaigznes virzīs uz harmonijas pusi, emocionālu līdzsvarotību un mierīgām izpausmēm gan privātajā dzīvē, gan darījumos. Agresija, nepamatotas pretenzijas varētu netikt īstenotas, ja vien paši to vēlēsieties. Ir vērts nogaidīt ar jaunu ideju apspriešanu, neaizrauties ar sliktā atgādināšanu. Ļoti laba iedarbība kosmētiskām procedūrām.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Ir vērts mainīt domāšanas stilu, vismaz pamēģināt uz notiekošo un cilvēkiem skatīties mazliet no cita redzesleņķa. Diena pateiks priekšā, kā mierīgā ceļā atrisināt nepatīkamas situācijas.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Neiztiksiet bez labām manierēm un elegances. Diena pat piespiedīs novērtēt patīkamu kompāniju, dalīties ar jaunumiem, iegūt labu padomu veselības, modes un estētikas sfērā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Varēsiet atgūt zaudēto harmoniju. Zvaigznes iesaka atlikt neobligātus darbus, daudz vairāk laika pavadīt patīkamā atmosfērā. Diena piemērota draudzīgām un romantiskām tikšanām.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Būs izteikti liela nepieciešamība rūpēties par savu mājokli, būt tajā, izbaudīt patīkamu atmosfēru ģimenē, starp tuviem cilvēkiem. Alkas pēc mājīguma būs pirmajā vietā.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Būs iespēja izvēdināt galvu, veltīt laiku dzīves estētiskajai pusei. Izvairieties no kontaktiem ar mazpazīstamiem un pārāk ziņkārīgiem cilvēkiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Visas jaunās ziņas uztversiet pozitīvi. Būs iespēja demonstrēt simpātijas un uzmanības apliecinājumus, kā arī slīpēt savu gaumi, stilu, manieres.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Galvenās rūpes būs veltītas komfortam. Diena piemērota šopingam, vizītei pie kosmetologa. Jāatturas no pirkumiem, kas radikāli maina tēlu.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nav ieteicams iet ārpus šaura uzticamu cilvēku loka. Komunikācijā esiet savaldīgi un iejūtīgi, neskariet sarežģītas un sāpīgas tēmas, atmaskošanai nepiemērota diena.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Būs iespēja nostiprināt saites ar radnieciskām dvēselēm. Labs laiks, lai noslēgtu kādu ilgstošu projektu, rīkotu atvadu vakaru. Šajā dienā neiederas snobisms.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Nesteidzieties aizvērt kārtējo lappusi savā biogrāfijā, dedzināt tiltus, aizvērt durvis. Satraucošas pārmaiņas aizņems domas, kamēr neradīsiet iespēju tās realizēt.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Ilūzijas, kas sakņojas pagātnē, var bojāt šodienu. Diena būs harmoniska, nepatīkami momenti būs atrisināmi diplomātijas ceļā.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Būtu labi, ja savā uzvedībā ievērotu pieklājību un diplomātiju, jo šodien spēkā likums – kā sauc, tā atskan. Savas intereses nelieciet augstāk par citu vajadzībām.