Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: No rīta labāk neuzsākt jaunus darbus

No rīta labāk neuzsākt jaunus darbus, neieplānot svarīgas tikšanās, bet ir īstais laiks, lai tā pa īstam aprunātos ar tuviem cilvēkiem, uzklausītu viņu problēmas. Pēc pusdienlaika daudzi pamanīs, ka dzīve it kā uzņem jaunus apgriezienus, kļūst aktīvāka un pat straujāka, būs jūtams spēku un intuīcijas pieplūdums. Īstais laiks jaunu iniciatīvu uzsākšanai. Ja gribat īstenot ko būtisku, dariet to pēcpusdienā.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Kārtīgi jāizguļas. Jo īpaši tas ir svarīgi, ja pēdējā laikā esat noguris un balansējat uz saslimšanas robežas. Rīts būs mierīgs, bet pēc tam pārsteigumi var sekot cits citam.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Rīts sola mieru un pārliecinātību par sevi, bet vēlāk gan pats būsiet spara pilns un varat sagādāt pārsteigumus pats sev. Varat veikt spontānus tēriņus.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Dienas otrā pusē notiekošais var piespiest mainīt plānus, arī no jau ierastā pāriet pie eksperimentiem. Vairākums gribēs mainīt apstākļus un atmosfēru, turklāt par jebkuru cenu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Rīta pusē nesteidziniet notikumus, taupiet spēkus, jo vēlāk būs vesela pārbaudījumu lavīna, kas vērsīsies pret jūsu ģimenes saitēm, ļoti ticams, arī pārbaudīs profesionālās spējas.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Sapņi un atmiņas dominēs rīta pusē. Pēc pusdienlaika pieaugs aktivitāte un spēsiet parādīt savu radošo spēku. Iespējama arī krasa uzskatu maiņa.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Mīklu un neizprotamu notikumu pilns rīts. Darījumos būs grūti izšķirties par kārtējo soli, un tikai pašā vakarā varat tikt vaļā no absolūti nepamatotām šaubām.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Sapņojiet vien no rīta, jo vēlāk nerviem būs ļoti liela slodze. Partneris vai tuvs cilvēks var spēcīgi pabojāt jūsu intīmās attiecības.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Brīvības sajūta, ar kādu dienu sāksiet, strauji transformēsies samērā ekstrēmos notikumos, un līdz ar tiem jutīsieties kā sapīts. Vīriešiem var gadīties pārbaudījums mīlas frontē.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Nenoteiktību nomainīs spēja tieksme pēc neatkarības, ekstremālām izklaidēm. Zvaigznes brīdina – par visu būs jāmaksā.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Uzvedība būs pieklājīga tikai dienas pirmajā pusē, bet vakarā varat pat uzvesties neadekvāti. Riskējat veikt nepareizu izvēli.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Rīta pusē būs labi apstākļi slinkajiem un pasīvajiem, bet tiem, kas vēlēsies kādu avantūru, jāpagaida līdz pēcpusdienai, kad piedzīvojumi būs vai aiz katra stūra.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Dienu sāciet ar nesteidzīgām rūpēm par sevi, savu māju un sev tuviem cilvēkiem. Nemeklējiet spilgtus piedzīvojumus, tie paši atnāks. Labs laiks, lai iegādātos ko īpaši modernu.