Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Zvaigznes palīdzēs nodibināt lietderīgas pazīšanās

Var būt instinktīvas rūpes par drošību. Zvaigznes palīdzēs nodibināt lietderīgas pazīšanās, sola veiksmi mērķtiecīgos braucienos. Ja būsit ieinteresēts rezultātā, darbošanās būs efektīva. Ja varat izvēlēties, priekšroku dodiet privātam tikšanās stilam.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Ļoti svarīgas būs dažādas dienesta un sadzīves ķibeles, nav izslēgts, ka tās būs savstarpēji saistītas. Ja nepieciešams, ņemiet uz mājām rutīnas darbus.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Informatīvi blīva diena. Iespējama intensīva sarakste par dažādām tēmām – no saimnieciskām līdz ļoti personiskām. Pastiprināsies interese par baumām un intrigām tuvu cilvēku lokā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Privātus noslēpumus nav ieteicams izlikt vispārējai apspriedei. Materiālas dabas jautājumus, tieši tāpat kā tos, kas saistīti ar dzīvesvietu, labāk apspriest ar tuviniekiem. Atsakieties no lieliem pirkumiem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Kļūsit ļoti lietišķi, mobili, komunikabli. Daudz laika varēsit veltīt sevis meklējumiem, pārrunām. Galvenais virzītājspēks būs personiska ieinteresētība.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Neafišējiet savus tēriņus, pat ļoti sīkus. Diena prasīs praktiskumu, rūpes par ikdienišķu iztikšanu un drošību. Nav ieteicams iegādāties kosmētiku, greznuma priekšmetus, viesību tērpus.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Loģika un intuīcija strādās perfekti. Tvēriens darījumos būs labs pamats veiksmei. Zvaigznes atgādina, ka jums tiek dotas iespējas, bet ne gatavi rezultāti.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Varētu būt nopietna saruna ar vecākiem vai tuviem cilvēkiem. Zvaigznes atgādina, ka šodien prioritāte ir patiesība, lai vai cik rūgta tā arī būtu.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Zvaigznes iesaka izmantot savus sakarus ar ietekmīgiem cilvēkiem, arī tiem, kas atrodas ārzemēs. Laba diena saimnieciska rakstura sanāksmēm, ģimenes padomei, sarakstei ar domubiedriem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
No redzesloka nevajadzētu izlaist nianses. Jo saspringtāka atmosfēra, jo sarežģītāks uzdevums, jo augstāka atbildība, jo svarīgāk ir kontrolēt procesu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Izmantojiet īpaši izdevīgu brīdi konsultācijām, sarunai ar partneri, ģimenes padomes sasaukšanai. Partnera viedokli nevajadzētu ignorēt.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Īpaša uzmanība jāpievērš detaļām, tās var būt priekšvēstneši slimībām vai cita veida liktām. Labas attiecības ar kolēģiem nāks par labu. Svarīga būs intuīcija, emocionāla pieslēgšanās notiekošajam.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Zvaigznes iesaka atrast dialogu ar vajadzīgiem cilvēkiem, pat ja ir priekšnojautas dzirdēt ko nepatīkamu, arī izsmieklu un kritiku. Labs laiks, lai tiktos ar darījuma partneri, klientu, konsultācijai ar ārstu, treneri, repetitoru.