Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Cilvēki būs pasīvi un slinki

Nebūs ārējas dinamikas, zvaigznes būs parūpējušās par to, lai cilvēki būtu pasīvi un slinki, kā arī stūrgalvīgi. Ļoti svarīgi, lai darbi tiktu darīti secīgi. Jāņem vērā, ka ir liela iespēja idealizēt, iestigt maldos un baumās.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Jau no rīta būsiet inerti, neelastīgi un bez iniciatīvas. Dienas laikā slinkums var pastiprināties. Iespējams, nāksies iepauzēt uzsāktu projektu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Visas dienas garumā ļoti jāņem vērā pašsajūta, apstākļi mājās, atmosfēra tuvāko cilvēku lokā. Vajadzētu atļauties sev atpūtu. Jāatturas no vērienīgu projektu uzsākšanas.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Zvaigznes iesaka dienas lielāko daļu veltīt rutīnas darbiem. Neatkarīgi no tā, vai nodarbojaties ar fizisku vai intelektuālu darbu, ieteicams strādāt secīgi un arī iesākto novest līdz galam.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Visu dienu varēsit baudīt stabilitāti. Apstākļi sekmēs lēnīgumu, pat slinkumu. Ļoti ticams, ka samierināsities ar to, ar ko nevajadzētu samierināties.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Būsit diezgan stūrgalvīgi, neelastīgi, iecentrējušies uz vienu mērķi, iespējams, pārlieku pragmatiski. Pasākuma vai kontakta izvēlē liela loma var būt romantiskām atmiņām.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Būsit ļoti pārliecināti par sevi, arī saviem maldiem. Kopumā harmoniska diena, emocionāli un fiziski komfortabla. Vakarpusē ieteicams būt kritiskam pret sevi.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Galvenā uzmanība būs koncentrēta uz materiāliem jautājumiem, ja praktiskās nianses nekļūs par dienas galveno tēmu, tad pavisam noteikti būs neiztrūkstošs fons, ap kuru vērpsies notikumi.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Zvaigznes brīdina, ka līdz pat vakaram viss varētu noritēt pēc inerces, bet darījumu sarunas – pēc iepriekšēja scenārija. Mēģinājumi nolīdzināt konfliktu var tikai pastiprināt domstarpības.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Dienas lielāko daļu ieteicams veltīt rutīnas darbiem. Zvaigznes neļaus izvairīties no pienākumiem, no garlaicīgiem, bet nepieciešamiem darbiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Diena sāksies uz patīkamas nots, ja vien iepriekšējā dienā nebūsit pāršāvuši pār strīpu. Zvaigznes brīdina, ka stūrgalvība un inertums nav tik nevainīgi, kā pašam šķiet.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Diena var sākties ar rūpēm par mājokli, ģimeni, saimniecību, finansēm. Nav izslēgts, ka izrādīsiet stūrgalvību, ieciklēsieties uz konkurenci.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Slinkums un nesteidzīgums būs dienas galvenā sastāvdaļa. Varēsiet baudīt veiksmi un panākumus, bet vairosies arī problēmas. Pabeidziet iesākto.