Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Nav labākais laiks, lai slēgtu finansiālas vienošanās

Diena mudinās būt disciplinētiem, ļaus savaldīt impulsus un pārvarēt kārdinājumus, vienlaikus arī vairos tieksmi pēc slinkuma un kāri pēc neobligātiem tēriņiem. Nav labākais laiks, lai slēgtu finansiālas vienošanās, noformētu laulības saites. Ieteicams kaut uz īsu brīdi iepauzēt jums svarīgā radošā projektā, kamēr tas nav jēdzieniski noformulējies.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Gribēsit gan uzsvērt individuālismu, gan demonstrēt savu kreativitāti un perfekcionismu. Laba diena tiem, kas zinās, ko grib.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Viegli ļausities kārdinājumiem tērēt naudu, jo īpaši tad, ja pirkumi vairos komfortu, pat greznību. Jūtas, tieši tāpat kā nauda, būs vērstas vistuvāko cilvēku virzienā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Diezgan paredzama diena, varēsit paredzēt pat savu reakciju uz notiekošo. Diemžēl daudz kas notiks pēc ierastas shēmas, kas neprasīs spēkus un adaptāciju. Savas iekāres labāk realizēt par savu naudu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Zvaigznes noliks dažādas robežas, lai jūs nesavārītu ziepes, bet vienlaikus tā ierobežos iniciatīvu. Emocionālajiem un romantiskajiem visu laiku kaut kā pietrūks, iespējams, telpas avantūrām.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Noteikti izmantojiet brīdi, lai ieviestu skaidrību darbos. Esiet mierīgi, ja kaut kādi ceļi tiks slēgti, tas būs uz laiku. Nav laba diena pirkumiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Labāk atturēties no personiskām iniciatīvām, samazināt verbālu un fizisku aktivitāti. Spēku ekonomija ļaus atjaunot enerģijas rezerves. Diena necietīs steigu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Spēsit saglabāt mieru pārmaiņu un pārbaudījumu priekšā. Pat nemēģiniet apstākļus virzīt sev par labu, tam nebūs nekāda efekta. Personiskās ambīcijas piekāpsies kolektīvu vajadzību priekšā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Vairosies patmīlība. Ja jums ir tālejoši plāni, ir vērts pārskatīt vecos, iespējams, tos pārstrukturēt. Nav labs laiks kopīgiem finansiāliem projektiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Diena, kad izdosies stabilizēt plānus un arī savu noskaņojumu. Labs laiks jau ierastiem darbiem, mēreniem eksperimentiem, nekam kardinālam.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Vislabākās īpašības šodien būs līdzsvarotība un pacietība. Jebkādus resursus tērējiet tikai tad, kad tas patiešām nepieciešams.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Nepalaidiet garām iespēju ieviest skaidrību jums būtiskās attiecībās. Uz draudzības un ideoloģiskas vienošanās fona vissvarīgākais var izrādīties materiālais jautājums.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Nav ieteicams jaukt darba kārtību, diktēt savus noteikumus. Baudas nebūs pirmajā vietā. Jebkādas idejas prasīs kvalitatīvu realizāciju, pretējā gadījumā tās var izrādīties bezjēdzīgas.