Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Zvaigznes sekmēs slinkumu

Diezgan liela stagnācija darbos, zvaigznes sekmēs slinkumu, nevēlēšanos pamest komforta zonu pat tad, ja tā nemaz nav tik komfortabla. Būs iespējams atpūsties, gūt baudu no konkrētā brīža. Neliedziet sev sapņot, bet palieciet reālisti, neļaujieties ilūzijām. Svarīgi nezaudēt modrību, pašiem neiemidzināt savu vērību.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Gaidāmas pārmaiņas mājās, ģimenē, biznesā, jūsu pārvaldījumā esošajā teritorijā. Nāksies samierināties ar piespiedu dīkstāvi, traucēkļiem, kas neļaus īstenot iecerēto.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Zvaigznes nesteidzinās, atļaus mazliet atslābt, dot priekšroku savām vēlmēm un ieradumiem. Būs iespējams dienu pavadīt pasivitātes režīmā, neignorējiet pašsajūtu un garastāvokli.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Mainīsies uzskati, bet, ja transformācija jau notikusi, pašsajūta apliecinās procesu neatgriezeniskumu. Iespējams, sāksiet meklēt jaunus veidus ienākumu gūšanai.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nepacietīgajiem un patmīlīgajiem šī būs kārdinājumu diena. Bet zvaigznes gan iesaka būt pieticīgiem, arī atteikties no burzmas. Nepalaidiet garām iespēju salīdzināt variantus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Mainīgā situācija jūs padarīs noslēpumainus un emocionālus, piespiedīs novērtēt uzticību un privātumu. Nav izslēgts, ka gribēsiet palikt vienatnē. Var rasties jauni būtiski mērķi, to dēļ pāriesiet citā režīmā.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Šaubīsieties starp vēlmēm, kārdinājumiem un to, kas patiešām interesē. Nav izslēgts, ka pār radošumu virsroku ņems kāre pēc stabilitātes, atteiksieties no kardinālām pārmaiņām.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Būs iespēja sagatavoties svarīgam solim vai neizbēgamam notikumam. Ambiciozajiem nenāktu par sliktu nodrošināties ar dažāda veida papildu enerģiju, kas drīz būs nepieciešama.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Lielisku perspektīvu diena. Ļoti labi notikumi vai nu jau ir notikuši, vai arī tūlīt realizēsies. Būs iespēja demonstrēt savas spējas. Nenonieciniet tos, kuriem pret jums ir simpātijas.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Par dienas galveno uzdevumu varētu kļūt rūpes par radiniekiem. Zvaigznes pačukst priekšā, ka jābūt gataviem diezgan straujam dzīves ritmam, kas drīz varētu sākties, tāpēc ieteicams jau laikus tam gatavoties.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Zvaigznes dāvās harmonisku dienu. Ja jums ir straujš dzīves ritms, nepalaidiet garām iespēju mazliet atpūsties, līdzsvarot garastāvokli, uzlabot pašsajūtu. Ieteicamas masāžas.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Ieteicams dienu pavadīt mierīgā atmosfērā. Vislabāk būtu atrasties jums patīkamā un drošā vidē. Ļoti būtiska loma būs tādiem faktoriem kā mājīgums, nodrošinājums ar nepieciešamo, sadzīvisku problēmu neesamība.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Zvaigznes varētu radīt apstākļus, kuros gribēsies būt pasīvam, bet tas nenozīmē, ka nevarat kalt drosmīgus plānus. Laba diena spēku atjaunošanai.