Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Ieteicams iegādāties apģērbu, kosmētiku, skaistas dāvanas

Zvaigznes uzskatīs, ka pienācis laiks galveno uzsvaru likt uz komfortu un harmoniju. Ieteicams iegādāties produktus, apģērbu, kosmētiku, skaistas dāvanas, dažādas lietas mājai, galveno akcentu liekot uz to, kas rada mājīgumu. Ieteicams pievērsties dizainam, attīstīt māksliniecisko gaumi un vairāk uzturēties dabā.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Būsit maigi un piekāpīgi. Var samazināties vajadzība un nepieciešamība kustēties, vairosies inertums un prasība pēc stabilitātes.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Labvēlīga diena, zvaigznes īpaši lolos šīs zīmes daiļo dzimumu. Paaugstināts jūtīgums, nosliece uz slinkošanu, bet ir ļoti ieteicama mērena fiziska slodze.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Labāk atturēties no jaunām iniciatīvām, kā arī haotiskām darbībām. Iepauzējiet, ja kāds projekts apstājies un nezināt citu tajā iesaistīto motīvus. Baudiet būšanu dabā!
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Zvaigznes ļaus ekonomēt spēkus, likt lietā personisko šarmu, sava mērķa sasniegšanai piesaistīt papildu spēkus. Būs iespēja demonstrēt savus radošos talantus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Lai vai ko darīsit, svarīga būs materiālā labklājība, prestižs, komforts, laba gaume. Laba diena pārdomātiem un izsvērtiem darbiem un lēmumiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Zvaigznes sola komfortu un veiksmi, ja vien paša pasivitāte būs normas robežās. Vēlamo varēsit iegūt daudz ātrāk, ja nesteigsities, bet katru brīdi izmantosit lietderīgi.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Ir ieteicams pavilkt svītru izdarītajam. Ja visu iecerēto nav izdevies īstenot, pavisam drīz zvaigznes ļaus visu novest līdz loģiskam finišam.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Šo dienu varēsit pavadīt harmonijā, ieviest skaidrību attiecībās. Nesteidzieties parakstīt vienošanos, sākt jaunas darījumu sarunas vai konsultācijas.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Ieteicams attālināties no visiem jautājumiem, kas skar partnerattiecības. Ja kaut kas sevi izsmēlis, arī darījumos, ļaujiet tam beigties, pielieciet punktu, nevis mēģiniet visu reanimēt.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Zvaigznes dos iespēju mīkstināt jebkuru konfliktu, harmonizēt sarežģītas partnerattiecības. Ja situāciju ietekmēt nebūs jūsu varā, ieteicams iepauzēt, mazliet palikt mierā, tad atbilde atnāks pati.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Zvaigznes iesaka uzmanību veltīt saviem īpašumiem, personiskajai telpai. Ja neveidojas labas attiecības ar tuviem cilvēkiem, jo īpaši vecākiem, mēģiniet atrast kādu kopīgu interesantu nodarbošanos.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Nav ieteicams koncentrēties uz to, kas jums nav būtisks, bet ir klasificējams kā izrādīšanās. Būs iespēja savā labā izmantot citu simpātijas, arī citu jau sasniegtos profesionālos augļus.