Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Ļoti ievainojami būs inerti un jūtīgi cilvēki

Jauna mēness cikla pirmajā dienā zvaigznes mudinās būt aktīviem. Lai iecerētais īstenotos, ir ieteicams būt elastīgiem, izveicīgiem, kā arī spēt ātri orientēties situācijā un apzināties atļautā robežas. Zvaigznes iesaka neizlaist no redzesloka dzīves praktisko pusi. Ļoti ievainojami būs inerti un jūtīgi cilvēki.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Ar dažādām kustībām saistīta diena. Ja esat strupceļā, vislabākais veids, kā no tā iziet, ir darbība. Sadaliet spēkus, jo vienlaikus varat būt ieinteresēts vairākās sfērās.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Galvenais akcents jāliek uz darījumiem. Nav ieteicams vilkt laiku, ļauties inercei domāšanā, citādi varat palaist garām īsto brīdi kāda projekta realizācijai.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Zvaigznes sola enerģiju, uzņēmību un spēju ātri orientēties notiekošajā. Lieliska diena, lai demonstrētu izveicību, meistarību, prasmes darījumos.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Jauni pienākumi, jaunas rūpes, iespējams, iepriekšējo turpinājums. Iespējama nervozitāte un steiga saistībā ar pretrunīgām prasībām.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Galvenais – nesēdēt bez darba, jo šodien paveiktais būs labs pamats nopietniem projektiem nākotnē. Objektīvi rāmji – noteikumi un prasības – var būt pamats forsēt notikumus.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Ļoti svarīga diena patmīlīgām Jaunavām un tiem, kurus dzīve piespiedusi rīkoties un pašiem būt atbildīgiem par notiekošo. Noderēs spēja komunicēt, atbildība un disciplīna. Uzmanieties no lamatām.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Zvaigznes uzstājīgi iesaka demonstrēt aktivitāti, drosmi un uzņēmību. Situācija ļaus veiksmīgi izkulties no krīzes, pie viena atklāt labas perspektīvas nākotnē.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Varat pēkšņi apjaust, ka esat uz jaunas piedzīvojumu un pārbaudījumu takas. Zvaigznes saka – pašreizējās grūtības ir kā eksāmens raksturam.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Nāksies pieņemt lēmumu – vai nu būsit opozīcijā, vai arī būsit sabiedrotais. Svarīgi, lai jūs pareizi izvēlētos savu paziņu lomu, ārējo tēlu un komunikācijas stilu. Ja uzticaties, daļu pienākumu deleģējiet savam pārstāvim.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Ļoti būtiski jau no paša rīta ieiet darba ritmā, ķerties pie svarīgiem pienākumiem. Ļoti liela loma būs lietišķumam, elastīgumam un spējai komunicēt.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. No paša rīta jābūt aktīviem, lai nepalaistu garām «jauno sezonu». Labi ķerties klāt projektiem, kuros jums ir ne tikai personiska interese, bet arī pieredze.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Galvenā uzmanība būs pievērsta rūpēm mājās, situācijai ģimenē, jūsu pārvaldībā esošajās teritorijās un īpašumos. Būs priekšnoteikumi stresam, traumām, konfliktiem. Izvairieties no aizkaitināmības.