Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Vakarpusē sākas jauns mēness cikls, tas vairos entuziasmu

Pasivitāte, inertums, stagnācija, brīvprātīgas vai piespiedu pauzes darbos – tas raksturos dienas pirmo pusi. Liela iespējamība attapties strupceļā vai arī sasniegt ļoti maz, lai gan daudz tiks strādāts. Vakarpusē sākas jauns mēness cikls, tas vairos entuziasmu, interesi par dzīvi. Ja būs savu ideju deficīts, iedvesmos citu piemērs.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Labāk rīkoties, vadoties pēc situācijas, turklāt izvairoties no neracionāliem tēriņiem, ne tikai naudas, bet arī enerģijas un citu resursu. Dienu raksturos pasivitāte, svaigu ideju trūkums.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Ieteicams saglabāt mērenību it visā. Nav ieteicams plānot svarīgus darbus, gan no sevis, gan citiem paģērēt maksimālu atdevi. Liela nozīme būs uzturam, ir labs brīdis, lai pārskatītu ēdienkartes principus.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Zvaigznes uzstājīgi iesaka minimizēt slodzes dienas pirmajā pusē, turklāt šodien vispār labāk akumulēt enerģiju, nevis to tērēt. Nav ieteicams uzsākt jaunus darbus.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nav ieteicams ieslīgt detaļās, veidot pārāk konkrētus plānus tuvākajai nākotnei. Neraugoties uz spriedumu loģiskumu, dzīve gatava ieviest korekcijas jau esošajā.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Dienas pirmajā pusē savediet kārtībā kārtējos darbus. Pārrunās labāk pielikt punktu vai arī komatu kaut kāda loģiska posma nobeigumā. Svarīgus braucienus labāk atlikt. Strupceļā var uzrasties asprātīgs risinājums.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Zvaigznes neiesaka aizrauties ar sīkumiem, bet domāt globāli un drosmīgi. Koncentrēšanās uz ierasto un jau zināmo atņems daudz spēku, bet tie nepieciešami jauniem projektiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Nav vēlams panīkt, ja diena nav sākusies uz optimistiskas nots. Notikumi apsteigs plānus, cerības un aprēķinus. Labs laiks, lai sagatavotos ceļojumam.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Svarīgās pārrunās pielieciet punktu vai arī paņemiet pauzi. Ja palicis kas neskaidrs, dzīve visu saliks pa vietām.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Pievērsieties praktiskiem sīkumiem, rutīnas darbiem. Būtu labi nokārtot sadzīviskas nianses, pārbaudīt savu materiālo stāvokli. «Atslēgas notikumi» iespējami vakarpusē.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Zvaigznes uzstājīgi iesaka atpūtu un slodzes samazināšanu. Dienas pirmajā pusē. Rūpīgi pārdomājiet uzturu. Dienas izskaņā var pavērties jauna darba fronte.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Rīta pusi labāk pavadīt mājās, katrā ziņā – mierīgā atmosfērā, tas ļaus sakopot spēkus, mazliet paslinkot, taupot enerģiju, kā arī pārdomāt nesen iegūto informāciju. Jo tuvāk vakars, jo vairāk enerģijas, ideju un entuziasma.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Zvaigznes iesaka taupīt spēkus, tie būs nepieciešami vakarpusē. Neforsējiet notikumus, nesteidzieties ar galīgo lēmumu. Rūpes prasīs mājas un ģimene, bizness šodien var palikt otrajā vietā.