Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Vakars īpaši piemērots privātām sarunām

Dienas pirmā puse piemērota oficiāliem pasākumiem un iepriekš saskaņotām neformālām akcijām. Zvaigznes palīdzēs atjaunot kārtību, atjaunot dvēseles līdzsvaru, strukturēt informāciju, ieviest skaidrību neskaidros jautājumos. Labs laiks, lai legalizētu neparastas tradīcijas, reģistrētu izgudrojumus un atklājumus. Vakars īpaši piemērots privātām sarunām.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Disciplinētība un aukstasinība līdzēs iegūt to, kas nebija iespējams tad, kad rīkojāties trīcošām rokām. Vakarā pirmajā plānā var būt sadzīviskas vajadzības, materiāli jautājumi.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Objektīvi ierobežojumi un šķēršļi spēlēs gan pozitīvu, gan negatīvu lomu. Ja pārāk aizrausieties, cilvēki, apstākļi vai arī intuīcija norādīs uz pieļaujamā robežām.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Dominēs romantisks noskaņojums un paaugstināta mērķtiecība. Pašpārliecinātību vairos draugi, kāds vecāks partneris. Varat rēķināties, ka pūliņiem būs adekvāta atdeve.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Diena, kad būs iespējams ieviest skaidrību ļoti būtiskos jautājumos, skaidri definēt un aizstāvēt savas tiesības, pilnvaras, plānus un perspektīvas. Var nākties apmeklēt oficiālu iestādi.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Maksimāli jāizmanto dienas pirmā puse, šajā laikā daudzi jautājumi noskaidrosies automātiski. Noderēs tālredzība. Varat paļauties uz ietekmīgu draugu atbalstu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Zvaigznes palīdzēs izvairīties no liekiem tēriņiem un nevajadzīga riska. Varēsiet pabeigt kādu eksperimentu, izmantot kādu atklājumu, kā arī apjaust rāmju, kurus nedrīkst pārkāpt.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Nāksies piestrādāt, lai saglabātu un publiski apliecinātu savu statusu. Noteikti jāievēro likums, juridiskas procedūras. Svarīgas vienošanās labāk fiksēt rakstiski.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Līdz pat vakaram ir svarīgi pabeigt iesāktu projektu. Ja uzdevums ir sarežģīts, ņemiet talkā instrukcijas, iepriekš izveidotu darbības plānu. Iespējama svarīga neoficiāla tikšanās ar ārstu, juristu, kolēģi, partneri, klientu...
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Varat gūt apstiprinājumu savām tiesībām, privilēģijām. Ļoti iespējams, ka varēsiet svinēt radošu, romantisku vai citu svarīgu uzvaru. Nekautrējieties rotāties ar uzvarā gūtajiem lauriem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Viegli adaptēsieties jaunās situācijās, būs iespēja ieviest kārtību domās un personiskajā telpā. Nežēlojiet laiku, lai veiktu pārveidojumus mājās, birojā.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Produktīvs rīts. Daudziem izdosies gūt labumu no neseniem notikumiem, arī likvidēt haosu, atjaunot iepriekšējās pozīcijas profesionālajā jomā. Panākumus sola kolektīvi darbi.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Nenāktu par sliktu ieviest kārtību resursos, veikt inspekciju paša personiskajā budžetā, jo īpaši svarīgi, ja esat veicis (vai gatavojaties veikt) stratēģisku pirkumu. Vakars sola noderīgu informāciju, kas gan iedvesmos, gan mierinās.