Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Lietderīgi padomāt par fiziskās formas saglabāšanu

Zvaigznes sekmēs spontanitāti, bet tās būs vienreizējas akcijas. Jaunas iespējas vislabāk meklēt rīta pusē. Lietderīgi padomāt par fiziskās un intelektuālās formas saglabāšanu. Zvaigznes radīs apstākļus, kuros būs iespējams atgriezties pie iepriekšējiem maršrutiem un kontaktiem, bet ar jaunu mērķi. Situācija pieprasīs līdzsvarotas zināšanas, sakarus un prasmes, turklāt būs jāprot tās daudzveidīgi izmantot.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Jūs gaida enerģijas pieplūdums un interesantas iespējas. Entuziasmu vairos iespēja sacensties. Vislielākā uzņēmība jāizrāda rīta pusē, pēc tam jāvadās no situācijas.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Varēsit atslēgties no pārdzīvojumiem, no emocijām pāriet pie rīcības. Zvaigznes neiesaka izkliedēt uzmanību, mētāties no viena darba pie otra.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Varēsit demonstrēt savu iniciatīvu, uzņēmību, caur darbību tikt vaļā no šaubām. Iespējams, jūsu uzdevums būs nevis pašam būt attapīgam, bet operatīvi uzķert cita ideju.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nebaidieties un neatsakieties no iespējas, bet ikvienā darbā esiet uzmanīgi ar tempiem un intensivitāti. Neieciklējieties uz vienu metodiku, neizmēģinot citas.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Varat demonstrēt iniciatīvu dotajos rīcības ietveros, atjaunot iepriekš apstādinātu projektu. Būs apstākļi, lai veiksmīgi atrisinātu uzdevumus, kas saistīti ar komunikācijām, transportu, dokumentu noformēšanu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Vairosies aktivitāte, spontanitāte un uzņēmība. Būs iespējas noskaidrot, vai dodaties produktīvā vai riskantā virzienā.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Jaunums, bet ne pārsteigums var būt citu cilvēku iniciatīva. Iespējams, no jums gaidīs piekrišanu kādā projektā. Zvaigznes iesaka, ka nav ieteicams ne ignorēt procesu, ne arī steigties ar atbildi.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Ir vērts būt atjautīgiem un izveicīgiem, izvairīties no monotona dzīvesveida. Tonusu varēsit vairot ar mērenām slodzēm.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Būs atsevišķi iedvesmojoši momenti, iespējams, tikai pazīmes situācijas atdzīvināšanai. Emocionālajā plānā šī ir pacēluma diena, entuziasms spēs kompensēt fiziskās enerģijas trūkumu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Jau no paša rīta jābūt aktīviem, jāpieslēdzas darba ritmam. Iespējams, nāksies steidzami risināt problēmas mājās. Prioritāšu sarakstā var nokļūt paša veselība.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Pēkšņi var uzrasties jauns darba lauks vai arī rasties labs iemesls atgriezties pie iepriekšējām interesēm. Labas sekmes jebkāda veida pārveidojumos.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Uzmanība būs pievērsta tehniskajai un informatīvajai pusei. Var vairoties interese par tēmām, kas saistītas ar savas teritorijas meklēšanu un apguvi.