Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Ļoti labas sekmes, lai risinātu lietišķus jautājumus

Dominēs loģika, tā arī izvirzīs un izvēlēsies prioritātes. Komunikācijā ieteicams draudzīgs tonis un pieklājīga distance. Laba diena informācijas strukturēšanai, organizatorisku jautājumu risināšanai. Ļoti labas sekmes, lai saskaņotu plānus, risinātu lietišķus jautājumus, veiktu vizītes dažādās instancēs, kopētu un apstiprinātu dokumentus, precizētu robežas. Būtiska diena programmētājiem, administratoriem un arhivāriem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Noderēs draudzības saites gan dažādās grupās, gan institūcijās. Darbošanās vienatnē var ievest strupceļā. Aktualizēsies organizatoriskie jautājumi.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Nav ieteicams tērēt laiku, jo īpaši tiem, kam prioritāte ir karjera, savu pozīciju nostiprināšana, oficiālu priekšrocību gūšana. Nav izslēgts, ka uz laiku nāksies atgriezties pie senākiem pienākumiem, pat ieņemamā amata.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Neķerieties klāt jauniem darbiem, pabeidziet iesākto. Vislabāk ir savest kārtībā dokumentus, pētījumu, pārbaudīt atbilstību likumam. Nav izslēgts, ka būs nepieciešams morāls atbalsts.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Pārbaudiet savu drošības spilvenu, šodien ļoti labas sekmes būs kompleksiem pasākumiem, kas vērsti uz ienākumu, ieguldījumu un ietaupījumu saglabāšanu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Zvaigznes mudinās ieviest skaidrību visu veidu attiecībās. Svarīgi ir turēt tuvumā domubiedrus, kā arī saglabāt saites ar noderīgiem cilvēkiem un organizācijām, uz ko var paļauties.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Nāksies citu labā izmantot savu unikālo pieredzi, iespējams, tās būs īpašas prasmes darbā ar dokumentiem, tehniku, resursiem, informāciju... Neesiet skopi, jo tieši tas palīdzēs jums ne tikai karjeras izaugsmē.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Apstākļi nāks par labu, ja vien vēlmes būs saprātīgas un nebūs zaudējušas kreatīvu nokrāsu. Ļoti labus panākumus varēs gūt no pētījumiem, radošiem projektiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Zvaigznes iesaka ieviest ideālu kārtību mājoklī, saimniecībā un jebkurā jūsu atbildības zonā esošajā teritorijā. Pārbaudiet savus resursus, instrumentus, tehniku, krājumus...
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Visu informāciju, kas jums nepieciešama, arī saņemsit, un esiet uzmanīgi arī pret dažādām zīmēm. Laba diena administratīviem darbiem, sistematizēšanai, strukturēšanai.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Būs iespēja ieņemt skaidru pozīciju finansiālajā un profesionālajā stratēģijā, arī savos resursos. Īstenojiet saprātīgu politiku, atsakieties no liekā un priekšlaicīgiem tēriņiem.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Visi aprēķini īstenosies, pateicoties loģikai, intuīcijai un tālredzībai. Diena piemērota sapulcēm, tiesību un interešu aizstāvībai un atjaunošanai.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Nenāks par sliktu apmierināt savu ziņkārību, atjaunot noderīgas zināšanas un saites. Veiksmei palīgā vajadzētu ņemt loģiku un neitrālu emocionālu noskaņojumu.