Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Nav izslēgti masu nemieri, konflikti

Zvaigznes sekmēs reālistisku dzīves uztveri, skaidru prātu, disciplīnu, tomēr notikumi nebūs diez ko prognozējami. Cilvēkiem būs sakāpinātas gaidas. Tā vietā, lai mierīgi pildītu savus pienākumus, gribēsies izpildīt kaut kādu misiju, īpašus uzdevumus. Nav izslēgti masu nemieri, konflikti, ļaunprātīga varas izmantošana, pretnostatījums normām. Liela loma var būt kādam sensacionālam paziņojumam.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Zvaigznes saka, ka šodien neparedzami apstākļi daudz ko var mainīt jums ne īpaši vēlamā gultnē. Uzmanieties, jo priekšnieki var būt pat agresīvi noskaņoti tieši pret jums, nemaz nerunājot par dzēlīgiem uzbrukumiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Veiksmīga notikumu attīstība mīsies ar paradoksiem un pārsteigumiem. Negaidīti jaunumi, notikumi tikai paplašinās redzesloku. Ne bez piedzīvojumiem paies brauciens, darba vai mācību pasākums.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Kritisku notikumu diena, iespējamas arī nepatīkamas negaidītas sekas pēc paša it kā veiksmīgās iniciatīvas. Labā ziņa – ja strādāsiet, galvu nepacēluši, iespējams paveikt lielu apjomu darba.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Iespējams, ka kļūsiet par vētrainu notikumu liecinieku. «Gājiens ar zirdziņu» ļaus saglabāt spēkus un izvairīties no briesmām, vienlaikus jūs interesējošs jautājums paliks neatrisināts.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Nav ieteicams plānot svarīgus darbus, jo būs grūti kontrolēt apstākļus. Iespējams, jums nāksies mainīt prioritātes, uzņemties papildu un arī neparastas funkcijas. Darba kolektīvā būs rūgšana, bet ieteicams tajā neiesaistīties.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Negaidīti notikumi nāks jums par labu. Iespējams būtisks atklājums radošajā jomā, arī finansiāls pārsteigums. Nav izslēgti uztraukumi. Esiet gatavi bērnu kaprīzēm.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Uztraukumu un stresa pilna diena. Daudz kas būs atkarīgs no jūsu iesaistīšanās notikumos, no jūsu ieinteresētības, arī atbildības.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nepatīkami pārsteigumi, atrodoties ceļā, ļaužu pilnā vietā, arī darba kolektīvā. Uzmanieties, varat tikt iesaistīts masu nekārtībās. Daudz kam būs spontāns raksturs.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Papildu tēriņi un ienākumi, pārmaiņas budžetā. Diena sekmēs izšķērdību. Eksperimentēt varat, ja jums ir brīvi finansiāli līdzekļi.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Kaislīgi gribēsiet visu mainīt sev tīkamā virzienā. Būsiet pašpārliecināti, ar tieksmi uz avantūrām, paļausieties uz iedvesmu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Jūtīgajiem šo dienu nepārdzīvot bez stresa, tā iemesls var būt notikumi, kurus nevarēsiet ietekmēt. Nav izslēgts, ka sajutīsieties kā apstākļu rotaļlieta.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Nesteidzieties ar nākotnes plānu kalšanu. Negaidīti notikumi var piespiest pārskatīt aprēķinus. Paaugstinātas cerības skars vairākas jomas.