Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Savas domas un idejas jāizpauž ļoti korektā formā

Zvaigznes būs radījušas pretrunīgu dienas fonu, vienlaikus radot dažādas lieliskas iespējas ceļā uz mērķi. Ja prioritāte ir efektivitāte, zvaigznes iesaka priekšroku dot jau pārbaudītām darba metodēm, kas ļaus sasniegt vislabākos rezultātus. Noteikti jāvelta uzmanība apstākļiem un instrumentiem, kas domāti radoša darba veikšanai. Savas domas un idejas jāizpauž pat ļoti korektā formā, neatļaujoties nekādas vaļības, citādi var tikt radīti konflikti.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Noteikti varēsit likt lietā konstruktīvismu komunikācijā. Ja plānojat izaugsmi karjerā, neļaujiet sev izpausties ekscentriskos gājienos. Jūs sadzirdēs labāk, ja runāsit īsi un kodolīgi. Tēriņi nav ieteicami.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Vislabāk būtu dienu sākt ļoti agri, tas dos labas iespējas veiksmīgi paveikt iecerēto. Veiksmīga diena darījumu iniciatīvām. Noteikti rūpīgi jāseko līdzi korespondencei, daudz kas rīt jau var būt par vēlu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Sarežģīta diena. Teorija nesakritīs ar praksi, bet tieši praksei būtu jāpievēršas. Nav ieteicams sākt strīdu, labāk darboties mērķtiecīgi un neatlaidīgi.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Jāņem vērā, ka ir robeža starp personiskām un darījumu attiecībām, nejauciet tās vienā katlā. Darījumu potenciālu vislabāk pārbaudīt darbos.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Zvaigznes iesaka pilnībā pievērsties rutīnas darbiem, iedziļināties praktiskos pienākumos. Var vairoties rūpes, bet vislabāk visu izlemt uzreiz, neatliekot uz vēlāku laiku.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Zvaigznes sola panākumus praktiskajiem. Veiksme darījumu braucienos. Ne pārāk sekmīgas būs darījumu pārrunas, jo īpaši tās, kuru rezultāts būs atkarīgs no abpusējas ieinteresētības, diez vai izdosies kādu pārliecināt.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Daudz rūpju mājās, arī par sadzīviskiem jautājumiem darbavietā. Uzmanību varētu saistīt teritorijas paplašināšana, īpašums un finanses.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Visaktuālākais jautājums būs sadarbība darījumos. Iespējami neplānoti braucieni. Sadarbība būs veiksmīga, ja tās pamatā būs praktiskas intereses, konkrēti mērķi.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Finanses un apgāde – tie ir šīs dienas aktuālākie segmenti. Iespējama jauna loma, kas prasīs arī ieguldījumus. Iespējams, nāksies pārskatīt savu budžetu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Personiskās aktivitātes diena. Veiksmīga solās būt dienas pirmā puse, daudziem nāksies upurēt komfortu mērķa vārdā.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Zvaigznes iesaka koncentrēties uz praktiskiem jautājumiem, jo no tiem būs kāda reāla atdeve. Uzmanību prasīs rūpes par sadzīvi mājās.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Zvaigznes iesaka jau no paša rīta būt aktīviem, mēģināt izvairīties no blakus domām un darbiem, koncentrēties uz galveno šajā dienā paveicamo. Ja daudz izmantojat automašīnu, parūpējieties par tā esamību darba kārtībā.