Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Ir vērts būt īpaši uzmanīgiem, rīkojoties ar uguni

Pieaugs komunikabilitāte, arī ziņkārība, pastiprināsies tieksme pēc informācijas. Var arī pieaugt spriedze. Cilvēki kļūs neuzmanīgi, pārsteidzīgi savos lēmumos. Spontānai rīcībai var būt visai graujošas sekas, tieši tāpēc nav ieteicams izšķirties par rūpīgi neapdomātiem soļiem. Ir vērts būt īpaši uzmanīgiem, rīkojoties ar uguni, elektriskiem priekšmetiem, nav ieteicams tos remontēt uz savu roku. .

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Ja vispār kāds zinās, kas jādara, tad tas būsiet jūs – vismaz pats tā domāsiet. Un ne no viena cita arī nebūs atkarīgs, vai iegūsiet kāroto un arī patiešām nepieciešamo.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Veiksmīga diena, lai tiktu galā ar darbiem, kas jau kādu laiku šķituši nepadarāmi. Vakarā var būt nepieciešamība sameklēt domubiedrus, nekautrējieties – citi būs priecīgi, jūs redzot
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Vērojiet līdzcilvēkus un centieties nepieļaut tās pašas kļūdas, ko pieļauj viņi. Grūti šo dienu būs nosaukt par veiksmīgu, būs jāpapūlas, lai tā būtu vismaz neitrāla.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nogurdinās paša domas, kas raksturojamas kā smacējošas un nomācošas. Vislabāk būtu no tām tikt vaļā un vismaz nodarboties ar kaut ko reālu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Neatklājiet citiem savas rīcības motīvus, jo kādam tie noteikti nepatiks. Pat ļoti. Nogaidiet, jums sākas pavisam jauns periods dzīvē, un ne visi par to priecājas.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Ļoti iespējama jauna iepazīšanās, kas var pāraugt nopietnā un ilgstošā draudzībā. Ja negribat to, nelieniet ārā no mājām.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Var nākties spēlēt starpnieka lomu ziņu nodošanā starp cilvēkiem, kas paši vairs nekontaktējas. Viss būs labi, kamēr nenostāsieties kāda pusē.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Pirmajā vietā var nonākt teritoriālas problēmas, turklāt – ne jau tīri materiālā nozīmē. Jūs tāpat neko nespēsiet ietekmēt, bet visu dienu domāsiet, kā tomēr pateikt savu biezo vārdu, bet – lieki.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Visas dienas garumā var būt eksistenciālas pārdomas par to, kāpēc esat tieši tur, kur esat. Neesiet tramīgs un neuzdodiet liekus jautājumus, visu sapratīsiet vēlāk.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Varat kļūt par liecinieku notikumiem, kas var pilnībā mainīt jūsu izpratni par pasauli, lietu un vērtību kārtību tajā. Trīsreiz pārdomājiet, vai ir vērts ar kādu dalīties savās pārdomās.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Var atjaunoties senas un šķietami aizmirstas izjūtas, bet vai tas ir labi vai slikti – pašam būs jāizvērtē. Zvaigznes saka – jums nepieciešams sevi mazliet uzmundrināt.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Ja nebūsiet vienisprātis ar notiekošo, neklusējiet, pasakiet to skaļi. Nākotnē ļoti liela nozīme var būt šodien ieņemtajai pozīcijai.