Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Būs iespēja atgūt līdzsvaru, izteikt mīlestību un simpātijas

Zvaigznes garantēs pozitīvu notikumu dinamiku, būs iespēja atgūt līdzsvaru, izteikt mīlestību un simpātijas, saņemt nesavtīgu padomu vai draudzīgu palīdzību. Informācijai, kuru saņemsiet, varēsiet uzticēties. Ļoti labi varētu paiet brauciens, ballīte, tikšanās. Vienošanās būs efektīvas. Dažu cilvēku viedoklis izrādīsies ne tik svarīgs kā kolektīvs lēmums.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Zvaigznes sola veiksmi jaunos darbos. Apstākļi veidosies labvēlīgi jaunām iniciatīvām, romantisku jūtu izteikšanai. Kareivīgie kļūs piekāpīgāki.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Ir ieteicams aktīvāk izmantot neseno uzvaru panākumus. Noteikti vajadzētu uzturēt noderīgus sakarus, pat ja to dēļ jāatsakās no dažiem ieradumiem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Zvaigznes iesaka šo dienu izmantot kā mācību poligonu – lai vai kas notiek, nekrītiet izmisumā, bet no visa mēģiniet gūt pozitīvas atziņas, protams, arī pieredzi. Esiet gatavi morāliem pārbaudījumiem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nav ieteicams dot vaļu savam egocentrismam un privātīpašnieciskumam. Lieliska diena neitrālai komunikācijai. Varat nolīdzināt attiecības ar radiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Informatīvi blīva diena. Varat pabeigt kādu svarīgu dialogu, parakstīt līgumu, slēgt mutisku vienošanos, pieņemt kopīgu lēmumu. Vissvarīgākā informācija var izskanēt no partnera, oponenta, kritiķa.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Savu stāvokli gribēsiet baudīt, izmantojot pakalpojumus. Jo garāks ir jūsu talantu saraksts, jo pieprasītāks būsiet, arī neaizvietojamāks. Var nākties likt lietā prasmes medicīnas jomā.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Zvaigznes dāvās ilgi gaidīto dvēseles līdzsvaru, harmoniju attiecībās, vispār – uzlabojumu darbos. Varat pamatoti cerēt uz uzvaru nopietnas cīņas izšķirošā raundā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Šī ir koleģiālu lēmumu diena, saka zvaigznes, un to vajadzētu ielāgot līdz pat vakaram. Nav ieteicama stūrgalvība, vēlams paklausīties atsauksmes par sevi.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Pozitīva diena, daudz kas tajā izrādīsies ne tikai savstarpēji saistīts šodienā, bet arī ar pagātni. Zvaigznes sola panākumus jebkāda veida kontaktos, braucienos, romantiskās iniciatīvās.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Nepalaidiet garām iespēju veiksmīgi izmantot un arī ieguldīt līdzekļus. Laba diena pārdomātiem pirkumiem, arī tehnikas, elektronikas, dāvanu, parfimērijas un oriģinālu izstrādājumu iegādei.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Nebūtu vēlams vieglprātīgi attiekties pret labām iespējām, novērtēt laiku un paša sasniegtā rezultātus. Ir vērts ziedot sīkumus un koncentrēties uz galveno.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Noteikti nav ieteicams ieciklēties uz sevi un uz notiekošo skatīties tikai no personiskām pozīcijām. Vēlams apmeklēt pasākumus, iet ciemos, pašam rīkot ballīti.