Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Dienas lielākā daļa paies neseno notikumu iespaidā

Dienas lielākā daļa paies neseno notikumu iespaidā. Zvaigznes fokusēs uzmanību uz konkrētu mērķi, traucēs pārslēgšanos uz kādu citu režīmu vai objektu. Neraugoties uz zvaigžņu diktēto praktiskumu, būs grūti iztikt bez paaugstinātām gaidām, līdz pat vakaram varētu gribēties kaut ko uzlabot. Labā ziņa – ja pievērsīsities kam vienam, ir lielas iespējas rast izeju no strupceļa.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Būsit noskaņoti darboties pēc inerces, stūrgalvīgi pieturēties pie izvēlētā kursa. Piemērots brīdis, lai līdz detaļām izstrādātu to, kas iepriekš nolikts malā.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Būs iespēja atgriezties pie iepriekš ierastā dzīves stila, nomierināties, atslābt. Lai vai kādi būs notikuma pavērsieni, notikumi nesīs arī ko labu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Nav ieteicams plānot svarīgus darbus, tikšanās, pasākumus, mēģināt intensificēt kontaktus, pat tikšanās ar draugiem ieteicams atlikt. Nav ieteicams uzturēt spēkā paaugstinātas prasības, gaidas un pretenzijas.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Pārāk aktīvi kontakti nav ieteicami, taču nevajadzētu arī pilnībā norobežoties no apkārtējās vides. Ja gūstat negatīvu pieredzi, neļaujieties drūmām domā, iespējams, jums vienkārši laiks mainīt pasaules uzskatus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Atsakieties no riskiem, piedzīvojumiem un kāres pilnībā kontrolēt situāciju. Dienas ritms ļaus pievērsties rutīnas niansēm, neitralizēt nesenu notikumu radītās nepatīkamās sekas.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Lieliska diena reālistiem ar saprātīgām prasībām un attieksmi pret visu. Ja pēdējā laikā esat lolojuši lielas cerības, nav izslēgta vilšanās.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Nevarēsit lepoties ar milzīgu enerģiju. Daudziem zvaigznes iesaka mērenu darba režīmu, vislabāk – mājas apstākļos. Padomājiet par veselību, pirms iesaistāties riskantā spēlē.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Zvaigznes iesaka rīkoties saskaņā ar garastāvokli. Vētraini emociju uzplūdi var būt diezgan postoši. Laba diena, lai palīdzētu mājiniekiem, draugiem, kolēģiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Necentieties sasniegt jaunas augstas virsotnes, labāk pārdomājiet iepriekšējās dienās notikušo, tas var dot ļoti labu impulsu jaunam izpausmes virzienam. Svarīgus pirkumus labāk veikt dienas pirmajā pusē.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Zvaigznes atgādina, ka ir nogurdinoši visu laiku būt «uz viļņa», tam var būt nepatīkamas sekas. Lai neizsīktu fiziskie un psiholoģiskie resursi, ir ieteicams atlikt jauna darba posma sākumu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Nenāks par sliktu vienatne, lai atjaunotu spēkus un sakopotu domas. Lai vai ko darāt, atcerieties, ka pārmērības un pārslodzes šodien ir īpaši nevēlamas.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Ticību sev un savām spējām palīdzēs saglabāt reālistisks skats uz notiekošo. Nenāks par sliktu ne tikai mainīt plānus, bet arī kalt tos.