Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Vairosies optimisms pēc zināma panīkuma posma

Vairosies optimisms un izlēmība pēc zināma panīkuma posma. No pārdomām un sarunām varēsiet pāriet uz darbībām. Zvaigznes sekmēs vēlmi nostiprināt jau iegūtās pozīcijas. Praktiskums kombinēsies ar intuīciju un iztēli. Ir iespējams šaubu posms, bet pauze izrādīsies ļoti produktīva, atradīsiet alternatīvu ceļu problēmu risināšanai. Nav labs laiks kolektīviem darbiem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Nāksies rēķināties ar objektīvu nepieciešamību, piemēram, darba plānu. Liela loma būs atbildības un pienākuma izjūtai, tāpēc uz laiku otrajā plānā var aiziet kāre pašapliecināties.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Tipiskiem šīs zīmes pārstāvjiem varētu būt tieksme uz avantūrām, temperamenta klaju demonstrēšanu. Ļoti ticams, ka iedzimtais pragmatisms ņems virsroku pār kāri pēc piedzīvojumiem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Zvaigznes neiesaka ieslīgt rutīnā, netērēt laiku kaprīzēm, tukšām izklaidēm un «vēja dzirnavām». Ja būsiet vērīgi, nepalaidīsiet garām impulsus kā atrisināt dzīvei svarīgus uzdevumus.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nāksies rēķināties ar apstākļu ietekmi, svešu cilvēku garastāvokli un viedokli, modi, tradīcijām, profesionālām tendencēm. Nav vēlams saasināt attiecības sīkumu dēļ.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Pirmajā plānā būs darbs un veselība. Radušās problēmas labāk atrisināt nekavējoši. Nav ieteicams sākt jaunus darbus, plānot tikšanās vai svarīgus braucienus.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Zvaigznes sola veiksmi, bet tā atnāks neparastā veidā. Notikumi var paātrināt svarīgus procesus, mainīt prioritātes, provocēt nepieciešamību atrisināt «strupceļa situāciju». Inertos dzīve noliks fakta priekšā.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Neatstājiet bez uzmanības atmosfēru ģimenē, jo tieši tā diktēs noteikumus. Nopietnas izmaiņas gaidāmas darbā, domubiedru kompānijā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Harmoniska diena, jebkurai situācijai būs savas labās puses, un to varēs izmantot personiskiem mērķiem. Ja esat noguruši no emocionāla sasprindzinājuma, meklējiet iespēju atgriezties jau zināmā vidē.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Izmaiņas iespējamas finansiālajā sfērā, resursu ieguldīšanā. Idejām par jauninājumiem nepieciešams papildinājums ar konkrētu rīcību.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Neignorējiet ne savu garastāvokli, ne pašsajūtu, jo tieši tiem šodien būs «pēdējais vārds». Ja būsiet labā formā, varēsiet veikt būtisku izrāvienu jūs interesējošā virzienā.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Izvairieties no jauniem projektiem, jo jau jauna darba uzsākšanas stadijā varat saskarties ar nopietniem šķēršļiem. Pienākuma izjūta liks atlikt personiskos plānus.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Neraugoties uz stabilitātes trūkumu, būsiet visai optimistisks. Intuīcijai būs nozīmīga loma, ja vien tajā ieklausīsieties. Ja notiek pavisam traki, apsveriet iespēju izstāties no spēles.