Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Zvaigznes parūpēsies par lielisku atmosfēru ballītē vakarpusē

Zvaigznes līdzēs saglabāt mieru un praktisku skatu uz lietām pat ar dažām problēmām fonā. Svarīgākais – neaizmirst par balansu it visās dzīves sfērās. Neraugoties uz iespējamo haosu, radīsies interese par jaunām tēmām un vēlme saglabāt kārtību darbos. Var būt saistošas izmaiņas līgumos, neaizmirstiet par diplomātiskumu dialogos. Zvaigznes būs parūpējušās par lielisku atmosfēru ballītē vakarpusē.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Dienu var veltīt rutīnai. Jaudīgiem projektiem var pietrūkt enerģijas un nepieciešamo apstākļu. Var būt problēmas ar pašsajūtu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Rīta pusē nāksies rēķināties ar pauzi darbos. Dienas otrajā pusē droši var plānot nozīmīgas tikšanās, ārsta vai kosmetologa apmeklējumu. Atdzīvosies informatīvā plūsma.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Dienas sākumu vislabāk pavadīt mājās, laiku atvēlēt rutīnas darbiem, nesteigties ar lēmumiem. Nervozitāte un nenoteiktība var traucēt sasniegt vēlamo efektu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Vislabākie panākumi var tikt sasniegti, rīkojoties saskaņā ar apstākļiem. Noteikti jāņem vērā, ka var būt neparedzēti apstākļi, kas var sarežģīt procesus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ir vērts pārcelt būtiskus darbus uz dienas otro pusi, jo īpaši – jaunas iniciatīvas. Ja apstākļi spiež rīkoties strauji, labāk nepieņemt lēmumus bez atpakaļceļa.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Vissvarīgākais šodien, bet jo īpaši dienas pirmajā pusē, – balanss un kompromiss. Nav vēlams ieciklēties uz citu cilvēku uzvedību, viņu uzvedības niansēm.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Visbūtiskākā būs dienas otrā puse, tad radīsies jaunas idejas, pieaugs verbālā enerģija, būs vienkāršāk izteikt lūgumus, sniegt norādījumus, argumentēt savu pozīciju.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Loģiskā domāšana un pragmatisms netraucēs būt nedaudz sapņainiem, izskatīt dažādas alternatīvas, meklēt kompromisus. Ļoti aktuāli būs saskaņot viedokļus.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Dienas pirmajā pusē nav ieteicams sākt jaunus darbus, jo šajā laikā iespējami zaudējumi. Būtiskas tikšanās un svarīgas sarunas labāk atstāt uz dienas otro pusi.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Visaktuālākais – balanss un kompromiss. Kārtējos ierastos darbus labāk veikt dienas pirmajā pusē. Esiet gatavi tam, ka varētu mainīties spēku samērs.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Nekrītiet izmisumā, ja nav labu jaunumu vai lielisku ideju, nogaidiet līdz pēcpusdienai, kad varat saņemt ilgi gaidītās ziņas no ietekmīgiem cilvēkiem. Nav izslēgta piespiedu komunikācija vai brauciens.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Dienas sākumā apbruņojieties ar pacietību, uz visu skatieties filozofiskā mierā. Sasprindzinājums var novest pie nesavlaicīgas rīcības un arī izteicieniem ar tālejošām sekām.