Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Dienu labāk pavadīt atpūšoties

Dienu labāk pavadīt brīvajā režīmā, pat izklaidēties un labi atpūsties. Daudziem vajadzēs pievērsties izglītības jautājumiem vai bērna veselībai. Pirkumus un lietišķās sarunas labāk atlikt. Vakarā var gribēties savest kārtībā māju, bet biznesā zvanīt ietekmīgiem cilvēkiem un tikt skaidrībā ar dokumentiem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Varbūtība, ka diena paies bez īpašiem rezultātiem. No rīta skaidrosiet attiecības ar mīļotajiem cilvēkiem. Prezentācija paies ne tik gludi, kā gribētos. Radošajā darbībā mūza diez vai atlidos.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Saskarsmē ar cilvēkiem nesteidzieties ar secinājumiem. Mājās ieteicams sarīkot nelielus ģimenes svētkus. Svarīgas lietišķās tikšanās labāk atlikt uz vienu vai divām dienām.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Centieties izteikties pēc iespējas skaidrāk, citādi jūs pārpratīs. Saskarsme un braucieni varbūt nebūs pārāk rezultatīvi. Nav vērts reaģēt uz visiem priekšlikumiem, lai cik valdzinoši tie būtu. Vakarā pārdomājiet rītdienas tikšanās.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Neskaidrība naudas jautājumos var izraisīt pārdzīvojumus. Šodien nebūs iespējams gaidīt vieglu un ātru finanšu jautājumu atrisinājumu, daudzas lietas var ieilgt. Iespējamas izmaiņas jūsu plānos.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Šo dienu var uzskatīt par atpūtas laiku, jo par darbu nemaz negribēsies domāt. Noskaņojums būs melanholisks. Diez vai var cerēt, ka finanšu un profesionālie projekti tiks īstenoti. Atpūtas laiks beigsies vakarā.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Diena labvēlīga darbam vienatnē. Vērtīgas domas un priekšlikumi, kas saistīti ar profesionālo darbību, radīsies dažas stundas pirms pusnakts, tāpēc neaizkavējieties viesībās.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Attiecībās ar draugiem var izraisīties domstarpības. Darbā katrs būs koncentrējies sevī un domās tikai par saviem panākumiem. Vakarā jūs var skart intrigas, bet tās neizjauks darba noskaņojumu.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Profesionālā darbība noritēs bez īpašiem panākumiem, vislabāk būtu nodarboties ar radošajiem meklējumiem. Ieteicams nepieņemt svarīgus lēmumus, saistītus ar karjeru vai naudu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Satraukumu varētu radīt neskaidrība izglītības, ceļojumu un ārzemju sakaru jautājumos. Līdz vēlam vakaram būs grūti salikt visus punktus uz «i». Šodien nav vērts nākt klajā ar kādām iniciatīvām. Parūpējieties par veselību.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Iespējams, būsiet vieglprātīgi un palutināsiet sevi ar sīkiem patīkamiem pirkumiem. Nerisiniet nopietnu investīciju jautājumus. Darbā valdīs miers. Vakarā var pienākt labas finanšu ziņas.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Iespējams, rīta pusē būs grūti atrast kopīgu valodu ar savu otro pusi vai sakārtot attiecības ar lietišķiem partneriem. Nav ieteicams pieņemt jaunus sadarbības piedāvājumus.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Darbā valdīs nenoteiktība, jūsu centieni kaut ko paveikt paliks bez rezultātiem. Ambīcijas šodien var tikai kaitēt. Vakarā, iespējams, atrisināsies tie jautājumi, pie kuriem esat strādājuši ilgāku laiku.