Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Īpašā vērtē būs draudzība un palīdzība radu starpā

Pilnmēness! Vienkāršāk sakot, zvaigznes sola turpināt veiksmes ceļus, kā arī atjaunot dzīves personisko sfēru, attīstīt ikviena personības labāko pusi. Enerģijas avots var kļūt iedvesma, sentimentalitāte un rūpes. Īpašā vērtē būs draudzība un palīdzība radu starpā. Paaugstināta emocionalitāte var būt milzīga problēma, tieši tāpat kā kaprīzes un pārlieka uzmanība.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Par galveno virzītājspēku kļūs iedvesma un rūpes par mājām un tuviniekiem. Labāk pievērsties personiskās ligzdiņa labiekārtošanai.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Līdz pat naktij būsiet rāmā, līdzsvarotā un labvēlīgā noskaņojumā. Iespējamas labvēlīgas pārmaiņas, kas saistītas ar braucieniem, mācībām, dokumentu noformēšanu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Kāds ilgstošs process var ieiet noslēguma fāzē vai pat vispār beigties. Iespējams, gribēsiet apmeklēt jau zināmas vietas, pārformēt dokumentus, precizēt aprēķinus.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Optimistiskais noskaņojums var bangot tik aktīvi, ka var pat kļūt nomācošs. Daudziem var nākties kļūt par viesmīlīgiem mājas saimniekiem. Iespējama paaugstināta sentimentalitāte un aizbildniecība.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ir ļoti ieteicams pārskatīt darba režīmu, precizēt pienākumus, daudz skrupulozāk ievērot ārsta rekomendācijas. Iespējams, apstākļi piespiedīs paplašināt redzesloku.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Sākas kārtējais labais periods, kura galvenā iezīme – prasme domāt radoši, intuitīvi izvēlēties uzvedības stilu, dzīvot saskaņā ar pasauli. Lai paātrinātu notikumus, apzināti mēģināsiet izraisīt «pozitīvu krīzi».
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Koncentrējieties uz ģimeniskiem un mājokļa jautājumiem. Apstākļi ļaus pievērsties dokumentiem, kas saistīti ar šīm sfērām. Lai realizētu plānu, gatavojiet spēcīgu argumentāciju.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Līdz ar šo dienu varēsiet pievērsties mērķtiecīgai komunikācijai un pētniecībai. Var plānot un realizēt oficiālas vizītes, noformēt dokumentus. Atjaunojiet pārtrauktus darbus.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Ir laiks kļūt praktiskākiem, no jauna pārbaudīt sev pieejamos resursus. Uzmanību prasīs ne tikai personiskie līdzekļi, bet viss ģimenes budžets.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Ir īstais laiks optimizēt mācību procesu, precizēt ikdienas pienākumus. Var pastiprināties interese par konkrētiem cilvēkiem vai mācībām.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Vēlmju realizēšanai nāksies kaut ko upurēt. Nav izslēgts, ka dažus darbus nāksies noslepenot no apkārtējiem. Ierobežojumi patiesībā var realizēties jaunās iespējās.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Būs pamats optimismam. Var mainīties paziņu loks, izkristalizēties rīcības un domāšanas virziens. Ja jūtaties vientuļš, šis ir īstais laiks paļauties uz atbalstu.